Ostatnio na naszym rynku pojawiło się sporo starszych wykrywaczy typu White's Eagle. Stało się tak za sprawą serwisów aukcyjnych (najpierw E potem A).
W związku z tym, pojawił się pewien problem polegający na tym, że nie ma dość dobrej instrukcji do WSZYSTKICH modeli Eagle (nie mówię o modelu Eagle Spectrum).
Dysponuję instrukcją (dobrą, ale nie dość dobrą, bo jest czymś w rodzaju wyciągu) do ostatniego modelu Eagle II SL z najnowszym oprogramowaniem (z programami własnymi U1, U2). Sporo sprzętu nie posiada jednak całego szeregu opcji, co może prowadzić użytkownika do pewnej dezorientacji.
W tych nowszych wersjach Orła niektóre klawisze mają 4 różne znaczenia (w zależności od kontekstu), tak więc dotarcie do poszczególnych funckji jest po prostu niemożliwe, bez odpowiedniej instrukcji obsługi.
Oto instrukcje, które udostępnił White's na swojej stronie:
Jednak i tak, nie jest to wszystko. Wiem np. że inna była wersja brytyjska, której mam tylko fragmenty. Osobiście posiadam oryginał instrukcji Eagle II S & SL, oraz poniższe broszurki (z których przygotowałem instrukcję po polsku - 17 stron).
Tak więc, gdyby ktoś potrzebował instrukcję do swojego modelu, to proszę zapoznać się z powyższymi linkami, porównać ze swoim detektorem i pytać mnie o dostępność.
Chętnie zamienię się na instrukcje (zrobię wersję polską w zamian za oryginał), dla tych modeli do których nie posiadam wersji papierowej.
proscan