Jeohunter

Pisz jeśli masz na oku jakiś wykrywacz (np. na allegro - podaj link) lub nie wiesz na co się zdecydować. Im precyzyjniej sformułowane pytanie, tym precyzyjniejsza odpowiedź. Przed zadaniem pytania należy samemu odrobić zadanie domowe (zapoznać się z ofertami dealerów, skorzystać z wyszukiwarki, przeglądnąć inne fora itd).

Jeohunter

Postautor: Zapytanie_email » czw sty 10, 2013 12:10 am

Zapmnialem zapytac jeszcze o jedna firmę na ktora natrafilem przez pomyłke niedawno...wychwalaja swoj sprzet pod wzgledem zasiegu...to firma znajduje sie pod tym adresem http://www.jeohunter.eu/ Ciekaw jestem pantwa opini? Pozdrawiam
Zapytanie_email

Re: Jeohunter

Postautor: ProScan » czw sty 10, 2013 12:29 am

To jest produkt turecki, a strona producenta (a nie strona jakiegoś dealera) jest tutaj: http://www.makrodetector.com/

Z tego co się zdążyłem zorientować to zwykły wykrywacz VLF pracujący na częstotliwości 12,5kHz z rozbudowaną wizualizacją.

Informacje przekazywane przez obraz jak widzę służą bardziej zdezorientowaniu i oczarowaniu FRAJERA, który chciałby to kupić, niż dostarczeniu rzetelnych danych o tym co jest pod sondą. Jarmarczne kolory świadczą, że produkt jest dedykowany osobnikom z wykształceniem podstawowym- niepełnym. Ktoś na forum PS napisał, ze to produkt "discopolowy". Bardzo adekwatne określenie.

Reasumując radze trzymać się z daleka. Piszę to nie mając jakiejkolwiek wiedzy z pierwszej ręki na temat tego urządzenia, lecz jedynie na podstawie tego co widzę, tego co wnioskuję, czego się domyślam. Dodatkowym argumentem, by się nad tym nie zastanawiać jest reszta oferty tego producenta; jeśli ktoś produkuje wykrywacze "bioniczne" dla mnie z automatu jest oszustem, który próbuje wyłudzić pieniądze.

:pa

proscan
ProScan
Właściciel

Wróć do Czy to dobry wybór ?