Pinpointer
Pinpointer
Witam
Rozglądam się za pinpointerem jakowymś, i mam pytanko o dwa, może z któryś miał Pan w ręku i może coś powiedziec bliżej o nich i skuteczności:
- Pistol Probe
- AutoMax Precision
Pozdrawiam
różnicę jaką zauważam to cena:)
Rozglądam się za pinpointerem jakowymś, i mam pytanko o dwa, może z któryś miał Pan w ręku i może coś powiedziec bliżej o nich i skuteczności:
- Pistol Probe
- AutoMax Precision
Pozdrawiam
różnicę jaką zauważam to cena:)
Re: Pinpointer
Witam,
Pistol probe, z tego co widze kosztuje 169 USD. To jakiś żart. Nie miałem, ale nie polecam.
AutoMAx to wyrób chiński dla Kellyco. Działa, ale niska jakość i trochę nieporęczny - za długa sonda. Miałem i też nie polecam. Prędzej Bullseye (i to wersja I).

proscan
Pistol probe, z tego co widze kosztuje 169 USD. To jakiś żart. Nie miałem, ale nie polecam.
AutoMAx to wyrób chiński dla Kellyco. Działa, ale niska jakość i trochę nieporęczny - za długa sonda. Miałem i też nie polecam. Prędzej Bullseye (i to wersja I).
proscan
Dzięki za odpowiedź, no to może jeszcze jedno pytanko o:
- Fisher F-point??
pozdrawiam
- Fisher F-point??
pozdrawiam
F-pointa nie miałem w rękach. Najbardziej leży mi Bullseye.
Może zapytam - jaki masz wykrywacz, bo nie pamiętam. Dlaczego pytam - wyjaśnię później.

proscan
Może zapytam - jaki masz wykrywacz, bo nie pamiętam. Dlaczego pytam - wyjaśnię później.
proscan
Witam
Miałem Fishera CZ 7 Quicksilver, a teraz czynię przymiarki do F75
pozdrawiam
Miałem Fishera CZ 7 Quicksilver, a teraz czynię przymiarki do F75
pozdrawiam
Gdyby to był inny wykrywacz, to miałbym może inną opcję, a tak to proszę zainteresować się czymś takim:
no i wspomniany bullseye.

proscan
no i wspomniany bullseye.
proscan
Witam
A jak to urządzenie podłączone do detektora się sprawuje i do czego jest podłączone??
pozdrawiam
A jak to urządzenie podłączone do detektora się sprawuje i do czego jest podłączone??
pozdrawiam
odpowiedź:i do czego jest podłączone??
To jest sonda rurkowa - w pudełku znajduje się przełącznik, który odłącza sondę główną, a włącza tą małą do namierzania.urządzenie podłączone do detektora
Sprawuje sie dobrze
proscan
Dzięki wielkie za cierpliwość, a pytanie zadałem nielogiczne strasznie
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Zastanawiam się Proscanie czy byłbyś skłonny wykonać taką sondę rurkową podłączoną do wykrywacza? Oczywiście po wcześniejszym uzgodnieniu spraw finansowych 
Proszę na priw, bo zbyt wiele uwarunkowań.

proscan
proscan
Witam!
Ja też szukam pinpointera do Tekneticsa G2, bo moja piękna żona stwierdziła że złoto i biżuteria tylko kobietom się należy, a ponieważ mam tylko jeden wykrywacz doszliśmy do porozumienia,.... ja bedę wyszukiwał wykrywaczem i wykopywał, a ona te, "diademy, kolie, bransoletki, pierścionki, brylanty
będzie pinpointerem wyłuskiwała z wykopanej ziemi.
Podoba mi się:
- Armand Pinpointer, niska cena, Polski producent.
i
- Garrett Pro-pointer, droższy prawie czterokrotnie, ale podobno lepszy.
lub inny, ale jaki!?.
Który wybrać w/g. cena/jakość ?.
Ja też szukam pinpointera do Tekneticsa G2, bo moja piękna żona stwierdziła że złoto i biżuteria tylko kobietom się należy, a ponieważ mam tylko jeden wykrywacz doszliśmy do porozumienia,.... ja bedę wyszukiwał wykrywaczem i wykopywał, a ona te, "diademy, kolie, bransoletki, pierścionki, brylanty
Podoba mi się:
- Armand Pinpointer, niska cena, Polski producent.
i
- Garrett Pro-pointer, droższy prawie czterokrotnie, ale podobno lepszy.
lub inny, ale jaki!?.
Który wybrać w/g. cena/jakość ?.
Witam
Ja proponuje Garrett Pro - Pointer jest niezniszczalny i chyba najlepszy na rynku .
Ja proponuje Garrett Pro - Pointer jest niezniszczalny i chyba najlepszy na rynku .
Witam.
Ja mam Garrett-a Pro, a mój kolega Armanda, więc mam doświadczenie z tymi pinpointeremi i radzę Tobie żebyś kupił Garretta.
Pozdrawiam
Ja mam Garrett-a Pro, a mój kolega Armanda, więc mam doświadczenie z tymi pinpointeremi i radzę Tobie żebyś kupił Garretta.
Pozdrawiam
Trzeba dodać że ten Sunray FX-1 psuje znacznie wyważenie F75.
Waży niby niewiele ale jednak odczuwa się to w znaczący sposób po kilku godzinach
Wyjściem z sytuacji jest wkładanie pinpointerka do bocznej kieszeni spodni (bojówki) lub do kieszeni kurtki lub doszycie sobie specjalnej kieszeni (ewentualnie opasek do których wsuniemy sondę)
Waży niby niewiele ale jednak odczuwa się to w znaczący sposób po kilku godzinach
Wyjściem z sytuacji jest wkładanie pinpointerka do bocznej kieszeni spodni (bojówki) lub do kieszeni kurtki lub doszycie sobie specjalnej kieszeni (ewentualnie opasek do których wsuniemy sondę)