AT pro czy Teknetics G2

Pisz jeśli masz na oku jakiś wykrywacz (np. na allegro - podaj link) lub nie wiesz na co się zdecydować. Im precyzyjniej sformułowane pytanie, tym precyzyjniejsza odpowiedź. Przed zadaniem pytania należy samemu odrobić zadanie domowe (zapoznać się z ofertami dealerów, skorzystać z wyszukiwarki, przeglądnąć inne fora itd).

AT pro czy Teknetics G2

Postautor: dareg » wt sty 15, 2013 6:32 pm

witam ,
który z tych sprzętów warto byłoby kupić??
pozdrawiam
dareg

Re: AT pro czy Teknetics G2

Postautor: ProScan » wt sty 15, 2013 11:29 pm

Pod wodę G2 bym nie wsadzał ;)

proscan
ProScan
Właściciel

Postautor: Zapytanie_email » pn wrz 09, 2013 10:51 pm

Swego czasu (25 stycznia 2011 r) został umieszczony na Waszym forum
dość obszerny opis wykrywacza Teknetics G2
Jedyny, rzeczowy i obszerny.
Stoję przed dylematem kupna tegoż wykrywacza i mam parę wątpilwości , a mianowicie:
-gdzie najlepiej zakupić ten wykrywacz ?
-jak są jego właściwości w porównaniu z Garrett AT Pro ?(zajmuję się jedynie zag.numizmatyki )
- czy jego właściwości są adekwatne do ceny i możliwości
bardzo proszę o odp.i z góry dziękuję
z poważaniem
Zapytanie_email

Postautor: ProScan » pn wrz 09, 2013 11:12 pm

Nawet nie wiem gdzie jest ten wątek, ze względu na wyszukiwarkę, która nie uznaje zbyt krótkich wyrazów (nie chcę obrażać informatyków, ale to nie są normalni ludzie).

1. Wykrywacz najlepiej kupić u bezpośredniego dystrybutora, a w każdym razie od niego zacząłbym rozeznanie serwisowo-cenowe. Mieści się w Pruszkowie.
2. Właściwości ogólne można sobie porównać czytając specyfikacje obu detektorów. Pytanie jest zbyt ogólne.
3. Żaden wykrywacz nie jest wart swojej ceny - wszystkie są horrendalnie drogie.

Nie sądzę by akurat G2 był najwłaściwszy do"numizmatyki". To wykrywacz wysokoczęstotliwościowy na samorodki.

:pa

proscan
ProScan
Właściciel

Wróć do Czy to dobry wybór ?