Witam.
Pewnie nie doszedł mój poprzedni mejl - chciałem tylko spytać czy to jest normalne, że po przestawieniu ustawień fabrycznych (np. zdjecie set'a z z części "zasetowanych grup metali") i wyłączeniu (oraz ponownym włączeniu) ustawienia nie zostają zachowane?
Pytam bo nie wiem czy należy to zignorować czy też detektor wymaga obsługi serwisowej - nie jest to tak bardzo upierdliwe, bo ustawiam to góra dwa razy dziennie w czasie wypadu (odsetowuję wspomniane grupy, oraz zwiekszam czułość) - ale lubię jak wszystko działa do końca [...].
Whites Eagle - uszkodzenie czy norma
-
Zapytanie_email
Re: Whites Eagle - uszkodzenie czy norma
Witam,
Email odszedł, ale proscan też musi czasami jechać na jakiś urlop
W tej konkretnej sprawie to sądzę, że wszystko jest OK.
Wykrywacze tej serii tracą nastawy dyskryminacji jeśli wyłączy się wykrywacz i przejdzie przez procedurę dostrajania AIR/GND.
By nastawy zostały zachowane, należy chwilowo nacisnąć na spust tuż po włączeniu wykrywacza.
Pomogło ?

proscan
Email odszedł, ale proscan też musi czasami jechać na jakiś urlop
W tej konkretnej sprawie to sądzę, że wszystko jest OK.
Wykrywacze tej serii tracą nastawy dyskryminacji jeśli wyłączy się wykrywacz i przejdzie przez procedurę dostrajania AIR/GND.
By nastawy zostały zachowane, należy chwilowo nacisnąć na spust tuż po włączeniu wykrywacza.
Pomogło ?
proscan
Re: Whites Eagle - uszkodzenie czy norma
Tak, działa rewelacyjnie - no po prostu trzeba było to wiedzieć - ja nie wiedziałem
Dzieki za pomoc
Pozdroofki
Irek
Dzieki za pomoc
Pozdroofki
Irek