GARRETT PINPOINTER PROPOINTER
-
mariusz.babilon
GARRETT PINPOINTER PROPOINTER
Witam!
Chciałby się zapytać czy była by możliwość naprawy pinpointera.
Uszkodził się mikro przełącznik i trzeba wlutować nowy.
Czy podjął by się Pan naprawy?.
Chciałby się zapytać czy była by możliwość naprawy pinpointera.
Uszkodził się mikro przełącznik i trzeba wlutować nowy.
Czy podjął by się Pan naprawy?.
Re: GARRETT PINPOINTER
Tak.
proscan
proscan
-
mariusz.babilon
Garrett propointer
Bardzo dziękuję . Jutro wysyłam .
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Wykrywacz dotarł.
Wiem że prosił Pan o szybką naprawę - zrobiłem. Udało się Panu nie zniszczyć metalizacji - chociaż było blisko.
Natomiast bez adresu zwrotnego (bo tego hieroglifu na kopercie nie biorę na poważnie), wykrywacz sobie poleży i poczeka aż dostanę adres.
proscan
Wiem że prosił Pan o szybką naprawę - zrobiłem. Udało się Panu nie zniszczyć metalizacji - chociaż było blisko.
Natomiast bez adresu zwrotnego (bo tego hieroglifu na kopercie nie biorę na poważnie), wykrywacz sobie poleży i poczeka aż dostanę adres.
proscan
-
mariusz.babilon
Garrett Propointer
Dziękuję za szybką naprawę.
Pozdrowienia.
Pozdrowienia.
-
mariusz.babilon
Garrett propointer
Witam!
Dzisiaj odebrałem paczkę wszystko OK.
Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam.
Dzisiaj odebrałem paczkę wszystko OK.
Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam.
-
mariusz.babilon
Garrett Pinpointer naprawa
Witam!
Chciałem zapytać czy wymieni mi Pan wyłącznik w kreciku bo się rozsypał .
Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam.
Chciałem zapytać czy wymieni mi Pan wyłącznik w kreciku bo się rozsypał .
Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam.
Re: Garrett Pinpointer naprawa
Tak.

proscan
proscan
-
mariusz.babilon
Dziękuję jutro wysyłam .

Proszę o przysłanie informacji, o których mowa tutaj: http://www.proscan.gliwice.pl/forum/vie ... ?f=1&t=236
Adres zwrotny - jako minimum.

proscan
Adres zwrotny - jako minimum.
proscan
-
ProMateusz
Naprawa Garrett Propointer Black
Witam
Padł mi głośniczek w moim kreciku (zalany podczas mycia) chciałem zobaczyć jak on wygląda więc rozkręciłem pinpointer.
Głośniczek już sobie zakupiłem (buzer w cenie 1zł + przesyłka) natomiast podczas otwierania kreta coś musiało pójść nie tak gdyż po skręceniu dioda cały czas świeciła nie zależnie od tego czy kret był włączony czy też nie. No to otwieram go znowu a tu nagle odczepił się przycisk (włącznik) niby go złożyłem, wciska się i odbija jak powinien ale jest cały czas włączony tak że nie da się go ręcznie wyłączyć (jak wcześniej z diodą
)
Moje pytanie brzmi, ile wyniosła by ewentualna naprawa? nie chcę kombinować samemu gdyż jeszcze znowu coś popsuje
Pozdrawiam
Padł mi głośniczek w moim kreciku (zalany podczas mycia) chciałem zobaczyć jak on wygląda więc rozkręciłem pinpointer.
Głośniczek już sobie zakupiłem (buzer w cenie 1zł + przesyłka) natomiast podczas otwierania kreta coś musiało pójść nie tak gdyż po skręceniu dioda cały czas świeciła nie zależnie od tego czy kret był włączony czy też nie. No to otwieram go znowu a tu nagle odczepił się przycisk (włącznik) niby go złożyłem, wciska się i odbija jak powinien ale jest cały czas włączony tak że nie da się go ręcznie wyłączyć (jak wcześniej z diodą
Moje pytanie brzmi, ile wyniosła by ewentualna naprawa? nie chcę kombinować samemu gdyż jeszcze znowu coś popsuje
Pozdrawiam
Re: Naprawa Garrett Propointer Black
A pipczyk pipczy?
Czy on też ma być przedmiotem naprawy? Bo te Garrettowe są wyjątkowo głośne.

proscan
Czy on też ma być przedmiotem naprawy? Bo te Garrettowe są wyjątkowo głośne.
proscan
-
ProMateusz
Wibra działa bardzo dobrze. Ogólnie kret działa tylko dioda nie przestawała świecić a teraz nie da się go wyłączyć guzikiem
Głośniczek już sobie wlutuje sam
Głośniczek już sobie wlutuje sam
OK.
Widzę że Pana nic nie nauczyła przygoda z próbą samodzielnej naprawy. C'est la vie.
Wyśle jutro emailem koszt naprawy (bez wymiany pipczyka). Po naprawie wykrywacz oplombuję.

proscan
Widzę że Pana nic nie nauczyła przygoda z próbą samodzielnej naprawy. C'est la vie.
Wyśle jutro emailem koszt naprawy (bez wymiany pipczyka). Po naprawie wykrywacz oplombuję.
proscan
-
Zapytanie_email
Prosiłbym o informację czy podjąłby się Pan naprawy pointera Garretta (pierwsza generacja). Problemy są dwa:
1) Wymiana wyłącznika - po roku użytkowania odmówił współpracy
2) Wzbudzanie się pointera - występuje co jakiś czas (sezon jesienny bez problemów a ostatnio ponownie zaczął się wzbudzać), z tego co wyczytałem to jest to częsta przypadłość kretów od tego producenta i pomyślałem że przy okazji wymiany wyłącznika mógłbym także poprosić Pana o usunięcie / zminimalizowanie tej usterki.
Jeżeli jest możliwość wykonania obu napraw w Pańskim serwisie to byłbym zobowiązany za informację o wstępnym szacunkowym czasie naprawy oraz przybliżonych kosztach (jeżeli to możliwe).
Przepraszam jednocześnie że nie korzystam na tym etapie korespondencji z rekomendowanego na forum formularza ale w pierwszej kolejności chciałbym mieć potwierdzenie że będę mógł wykonać u Pana obie naprawy. Na etapie wysyłki samego pointera oczywiście uzupełnię co trzeba
1) Wymiana wyłącznika - po roku użytkowania odmówił współpracy
2) Wzbudzanie się pointera - występuje co jakiś czas (sezon jesienny bez problemów a ostatnio ponownie zaczął się wzbudzać), z tego co wyczytałem to jest to częsta przypadłość kretów od tego producenta i pomyślałem że przy okazji wymiany wyłącznika mógłbym także poprosić Pana o usunięcie / zminimalizowanie tej usterki.
Jeżeli jest możliwość wykonania obu napraw w Pańskim serwisie to byłbym zobowiązany za informację o wstępnym szacunkowym czasie naprawy oraz przybliżonych kosztach (jeżeli to możliwe).
Przepraszam jednocześnie że nie korzystam na tym etapie korespondencji z rekomendowanego na forum formularza ale w pierwszej kolejności chciałbym mieć potwierdzenie że będę mógł wykonać u Pana obie naprawy. Na etapie wysyłki samego pointera oczywiście uzupełnię co trzeba