UWAGA!
Aktualizacja Grudzień 2014!ProScan znów będzie przyjmował do naprawy detektory Minelab! Ale nie zawsze i nie każdemu.
Zasady:
1. Tylko wykrywacze pochodzące z dystrybucji firmy Talcomp (trzeba będzie wykazać się dowodem zakupu).
2. Jeśli brak j/w, to tylko osobie, która zakupiła instrukcję w firmie ProScan (potrzebny oryginał instrukcji).
3. Jeśli brak j/w pytający spotka się z odmową, albo koszt naprawy będzie mocno "niepromocyjny".
Spełnienie powyższego nie gwarantuje w każdym przypadku możliwości pomocy - ale szanse wzrastają znacznie. Swoim klientom (którzy coś naprawiali/kupowali - związanego z Minelabem), będę starał się maksymalnie pomóc. A inni niech szukają pomocy u sprzedawcy, producenta albo u złodzieja u którego dostali kopię instrukcji.
Skąd wynikają ograniczenia? Jako niezależny serwis muszę limitować ilości przyjmowanego sprzętu z różnych powodów (materiałowych,technicznych, czasowych). Po prostu nie mogę i nie chcę przyjmować wszystkiego "jak leci". Promuję zatem osoby, które są uczciwe wobec mnie, firmy w z którymi współpracuję, a odsiewam cała resztę. Nie mogę naprawić wszystkiego wszystkim, bo nie prowadzę serwisu fabrycznego - a i sam producent zapewnia serwis do 5 lat po wyprodukowaniu sprzętu.
Mam nadzieję, że ci na których mi zależy, zrozumieli mój przekaz.

proscan