Doradzcie w wyborze wykrywacza

Pisz jeśli masz na oku jakiś wykrywacz (np. na allegro - podaj link) lub nie wiesz na co się zdecydować. Im precyzyjniej sformułowane pytanie, tym precyzyjniejsza odpowiedź. Przed zadaniem pytania należy samemu odrobić zadanie domowe (zapoznać się z ofertami dealerów, skorzystać z wyszukiwarki, przeglądnąć inne fora itd).
Edik

Re: Doradzcie w wyborze wykrywacza

Post autor: Edik »

No i do tego brak kompetencji i kompletną ignorancje jeśli chodzi o znajomość detektorów metali... #-o

Straciłem do niego cały szacunek jaki do tej pory miałem. Zdjęcie autorstwa Ivana Kostina które kiedyś mu wysłałem wykorzystał już drugi raz do swoich niecnych celów... Wcześniej szkalował inny wykrywacz - Fishera 1266, który był i jest całkiem niezłą konstrukcją.

Z drugiej strony nie mam pojęcia o co temu człowiekowi teraz chodzi... :smt101

Wątek raczej się nie pojawi bo forum "Exploracja" jak ktoś ostatnio mądrze powiedział to klan i zarazem świątynia Alla ](*,) Nie brakuje mu wiernych ale są to przede wszystkim ludzie młodzi, często jeszcze niepełnoletni, generalnie nieuświadomieni...

Normalnie brakuje słów...

:smt102

Pozdrawiam
EDIK
Ostatnio zmieniony pn sie 27, 2007 7:16 am przez Edik, łącznie zmieniany 1 raz.
ProScan
Właściciel

Post autor: ProScan »

Witam,

W zasadzie moge podpisać się pod tym co napisałeś, Edik.

Ten człowiek jest dla mnie ostatecznie skompromitowany ale postanowiłem, że nie będę tego udowadniał innym.

Temat zamykam. Zmartwienie pozostawiam właścielowi forum HPP.

:pa

proscan

PS

Ze stanowiskiem osób z HPP można zapoznać się tutaj:
http://www.proscan.gliwice.pl/forum/viewtopic.php?t=848
oraz tutaj:
http://www.exploracja.cyberdusk.pl/phpb ... highlight=

Bardzo charakterystyczne jest, że nadal jestem obrażany. Obecnie jakieś szesnastoletnie dziecko w powyższym wątku zarzuca mi, że splagiatowałem wykrywacz Sanbanks (co gorsza z błędami). Oczywiście chłopak może nie wiedzieć o co chodzi (gdy zamieszczałem ten schemat miał 6 lat) - ale inni którzy doskonale wiedzą jak jest tylko mu przyklaskują. Smutne.
ProScan
Właściciel

Post autor: ProScan »

No i ALL ma znowu czyste konto. Ostrzeżenie zniknęło, miejmy nadzieję że podziałało prewencyjne i resocjalizacyjnie.

I znów wszystko wolno, a zwłaszcza reklamować się za darmo. A co na to "banerodawcy"?

A ja naiwny myślałem, że coś się zmieniło...

:|

proscan
Zablokowany