proscan
White's 5900pro - obsługa
Re: White's 5900pro - obsługa
Czyli tak ma być.

proscan
proscan
A widziałeś może w akcji 25 calową cewkę (Magnum) do 5900? Bo zastanawia mnie jakby się ona na meteorytach sprawdzała. Mówię oczywiście o okazach przynajmniej kilkunastogramowych.
Odpowiedziałem w innym wątku.

proscan
proscan
To już chyba jedno z ostatnich pytań. Czy zasięg wykrywacza nie zmieni się jeśli zastosuję 4 x 1,2V akumulatorki (R14) zamiast klasycznych baterii 4 x 1,5V?
Nie. Wewnątrz jest przetwornica utrzymująca właściwe zasilanie dla obwodów wewnętrznych.
Zasilanie 4,8V jest opcją stosowaną także przez Whitesa.

proscan
Zasilanie 4,8V jest opcją stosowaną także przez Whitesa.
proscan
Witam ponownie
z moim 5900 śmigam sobie jak należy, nawet od Rumulusa udało się odkupić sondę Magnum (15 cali)
Niemniej skoro apetyt rośnie w miarę jedzenia miałbym chęć na modernizację jego poprzez dołączenie płytki od Mranda.
Czy byłoby możliwe otrzymać jakiś kontakt do niego? (może być na maila" tomekoglaza@poczta.fm o ile nie chcesz publicznie)
z moim 5900 śmigam sobie jak należy, nawet od Rumulusa udało się odkupić sondę Magnum (15 cali)
Niemniej skoro apetyt rośnie w miarę jedzenia miałbym chęć na modernizację jego poprzez dołączenie płytki od Mranda.
Czy byłoby możliwe otrzymać jakiś kontakt do niego? (może być na maila" tomekoglaza@poczta.fm o ile nie chcesz publicznie)
To pytanie to wstyd dla poszukiwacza. Adres www Andrzeja (Mranda) jest na tym forum w wielu miejscach - najłatwiej znaleźć go w wątku o MULTITONE.

proscan
proscan
Nie przyszło mi to na myśl. Udało mi się dotrzeć więc przepraszam za kłopot.
W nowym roku postaram się zrehabilitować
W nowym roku postaram się zrehabilitować