Dziękuję za informacje dotyczące budowy osłonek i stosowanych materiałów. Osobiście wolę pozostać przy swojej folii spożywczej, ale rozumiem, że kubraczki też mają swoich zwolenników, bo ich zalety są bezsprzeczne. Ja chętnie widziałbym ubranko z lekkim ociepleniem - by gdy jest zimno baterie nie wymarzały zbyt szybko.
Co do tematu, to chciałbym podnieść i wyjaśnić tylko następujące kwestie:
ponieważ w Polsce sprzedawane są jedynie okazyjnie i raczej wyłącznie dla znajomych i kolegów(często zresztą bezpłatnie).
Czyli pogłoski, że wykonuje Pani osłonki do Rutusów są tylko plotkami?
nie traktować tego postu jako reklamy.
Producenci zawsze mogą tutaj udzielać informacji o swoich wyrobach, byle nie przekraczali pewnych granic - myślę, że w tym przypadku jest OK. Ja zadbam o to, by czytajacy wiedzieli, że wypowiada się producent.
opatentowane za granicą
Chodzi o wzór użytkowy, czy rzeczywiście o patent? Ponieważ patenty są "public domain", czy można zatem prosić o numer tego patentu? Kolega Nortal i inni zapewne chętnie zapoznaliby się z nim, choćby po to by nieświadomie nie naruszyć określonych, zastrzeżonych rozwiązań.
I jeszcze jedno.
Czy marka i logo Thesaurus (R) jest znakiem zarejestrowanym przez Panią? Pytam, ponieważ identycznym znakiem sygnowane jest pismo dla poszukiwaczy i portal internetowy. Proszę o wyjaśnienie i rozwianie wątliwości. Można pisać absolutnie wszystko i nic nie zostanie potraktowane jako reklamę.
Pewnie kolega Nortal też będzie miał swoje pytania czy uwagi do treści merytorycznej, bo było kilka ciekawych kwestii szczegółowych - mam tylko nadzieję, że ewentualna wymiana zdań będzie kulturalna i rzeczowa. Nikt tutaj nie atakuje niczyjego wyrobu (poza kolegą Szańcem - co jak sądzę zostało wyjaśnione) i myślę, że powinno tak pozostać.
proscan
PS
Gdyby ktoś chciał zapoznać się z wyrobami Spectry, to może znaleźć je tutaj:
http://shop.ebay.co.uk/merchant/thesaur ... omZQQ_mdoZ
Śpieszę jednak zapewnić, że jesli tylko zauważę wyraźne kopiowanie moich pomysłów to będę pierwsza która wspomniane numery podam tam gdzie będzie trzeba
Wprawdzie jestem zbyt zajęta pracą, ale w tym wypadku zrobię wyjątek i scignę tego osobnika Belenusa7. Będzie okazja żeby złapać pirata i na jego przykładzie pokazać, że ze Spectrą nie ma żartów