Cykl nt wykrywaczy w piśmie Odkrywca
Re: Cykl nt wykrywaczy w piśmie Odkrywca
jest jeszcze trzeci, ale wtedy wszyscy kupią tesoro :smt037 :smt037
Z deusem przycichł musi być mu głupio jak wcześniej tą markę wykpiwał 
Wie Pan już , Panie Piotrze , czy w grudniowym numerze " Odkrywcy " ukaze się kolejny artukuł testowego cyklu a jeśli tak , to którego wykrywacza będzie dotyczył? Mam nadzieję , że
pytanie nie jest nietaktowne ...
Gopherus
pytanie nie jest nietaktowne ...
Gopherus
Nie, nie będzie. Przygotowanego artykułu nt. Delty, Gammy i Omegi nie przekazałem do Redakcji.
Tak wygląda, ale nie przewiduję udostępniania nigdzie indziej poza Odkrywcą i przyszłą książką.

proscan

Tak wygląda, ale nie przewiduję udostępniania nigdzie indziej poza Odkrywcą i przyszłą książką.
proscan

Powiedz mi ile ci wyszło na jeden grosz w gruncie OMEGA cewka 11'' bo nie widzę 
Jak odpowiem na to pytanie, to nie opędzę się od kolejnych.

proscan
proscan
Dzięki za odpowiedż .Wygląda efektownie .Z pewnością treść , też , jest współmierna formie .
Cieszę się , że wspomniał Pan o książce . Mam nadzieję , że ukaże się w , nieodległej , przyszłości
Chętnie widziałbym tam testy naszych rodzimych , oprócz Armanda , produkcji i " superprodukcji"
Gopherus
Cieszę się , że wspomniał Pan o książce . Mam nadzieję , że ukaże się w , nieodległej , przyszłości
Gopherus
Przydały by się bo na temat rutusa zasięgów jest cisza prawdziwe tabu 
W tej turze planuję jeszcze dwa odcinki Explorer/Etrac i może coś jeszcze, ale raczej nie Rutus.

proscan
proscan
ProScan czy możesz udostępnić chociaż słupka z porównania 1gr publicznie bardzo mnie ciekawi jako usera omegi
i odpowiedź jak wyżej:ProScan czy możesz udostępnić ten test publicznie bardzo mnie ciekawi jako usera omegi
proscan
uaktualniłem mój wpis wczoraj z prośbą o tylko jeden słupek myśle że wystarczy on dla wszystkich i nie bedzie juz nikt niepokoił w sprawie testu tekneticsów
Panowie. Macie w rękach swoje wykrywacze. Weźcie je i zmierzcie te zasięgi i je tutaj sobie nawzajem podajcie. Jaki problem?
Żeby podać zasięg który uzyskałem, musiałbym podać także nastawy przy których to zrobiłem, a nie zamierzam tego tutaj podawać bo na ten temat cały akapit w artykule napisałem. Musiał bym go cytować, a NIE CHCĘ TEGO ROBIĆ.
Proszę mnie więcej nie prosić o podawanie co jest w tym artykule.
Kolega Zdzich niech także na forum PS nie podaje nieprawdziwych informacji. Powtarzam - w grudniu artykułu w Odkrywcy nie będzie.

proscan
Żeby podać zasięg który uzyskałem, musiałbym podać także nastawy przy których to zrobiłem, a nie zamierzam tego tutaj podawać bo na ten temat cały akapit w artykule napisałem. Musiał bym go cytować, a NIE CHCĘ TEGO ROBIĆ.
Proszę mnie więcej nie prosić o podawanie co jest w tym artykule.
Kolega Zdzich niech także na forum PS nie podaje nieprawdziwych informacji. Powtarzam - w grudniu artykułu w Odkrywcy nie będzie.
proscan
Witam !
"Powiedz mi ile ci wyszło na jeden grosz w gruncie OMEGA cewka 11'' bo nie widzę "
Wystarczy pomyśleć i popatrzeć. Jak dla mnie to odpowiedź brzmi : 18 cm. lub 20 cm. W sumie błąd dedukcji niezbyt duży.
pozdrawiam .
"Powiedz mi ile ci wyszło na jeden grosz w gruncie OMEGA cewka 11'' bo nie widzę "
Wystarczy pomyśleć i popatrzeć. Jak dla mnie to odpowiedź brzmi : 18 cm. lub 20 cm. W sumie błąd dedukcji niezbyt duży.
pozdrawiam .
Na tej nowej sądzie 27 cm w polu
34 cm w powietrzu na 90% czułości
Na 11'' w powietrzu 26 cm w moich testach podobnie
34 cm w powietrzu na 90% czułości
Na 11'' w powietrzu 26 cm w moich testach podobnie