Zasilanie 5900
-
respectbcw
Re: Zasilanie 5900
czyli nie ma co z tego robic wielkiej afery??:)nic strasznego sie nie stalo??śrubki nie przestawiałem...a sama sie raczej nie mogla przestawic...a co do naelektryzowania to jest szansa ale czy to juz na zawsze tak poznostanie??bo juz tak mam kilka dni i nic sie nie zmienia;))pozdrawiam
Już wszystko co mogłem powiedzieć na odległość powiedzieć - powiedziałem.

proscan
proscan
Jest jeszcze taka możliwość, że jedeno z ogniw mogło stracić pojemność. Nalektryzowanie szybki miernika jest też, jak najbardzej prawdopodobne, bo miałem ten przypadek u siebie. Załaduj wykrywacz bateriami i zobacz co się będzie działo.
-
respectbcw
panie Proscan a do czego służy ta czarna śrubka z przodu wyświetlacza??
Jakiego wyświetlacza?
To 5900 ma jakiś wyświetlacz?
Chyba że chodzi o wskaźnik (tudzież miernik wskazówkowy).
Czarna śrubka służy do zerowania miernika wskazówkowego.

proscan
To 5900 ma jakiś wyświetlacz?
Chyba że chodzi o wskaźnik (tudzież miernik wskazówkowy).
Czarna śrubka służy do zerowania miernika wskazówkowego.
proscan
-
respectbcw
no oj tam oj tam nie ma co sie czepiac wiadomo o co chodzi;)))tak o wskaźnik:)))czyli moze jest szansa zeby ta sruba pzrestawic wskazówke na 0 ???nic sie nie stanie jak sprobuje??
Jest szansa.czyli moze jest szansa
Z tym pytaniem do wróżbity Macieja z TVN-u.?nic sie nie stanie jak sprobuje
proscan
-
respectbcw
przeciez to wy jestescie fachowcami w tej dziedzinie a nie wrozbita maciej.to byla ostatnia prosba na waszym forum dziki za pomoc i juz wam wiecej nie mam zaiaru truc gitary
Gdybym ja to robił, to bym wiedział.
Skoro pyta ktoś kto ma problemy z elementarnymi rzeczami (w tym napisanie zdania po polsku), to tylko wróżka może powiedzieć co się stać może.

proscan
Skoro pyta ktoś kto ma problemy z elementarnymi rzeczami (w tym napisanie zdania po polsku), to tylko wróżka może powiedzieć co się stać może.
Trzymam za słowo. Już chyba 3 raz powtórzę, ze w tym temacie już wszystko napisałem. A ciągłe pisanie tego co i tak pytający nie czyta bądź nie chce zrozumieć jest dosyć frustrujące.juz wam wiecej nie mam zaiaru truc gitary
proscan
-
PonuryGrabarz
Czy eksperyment polegał na podwyższeniu napięcia za przetwornicą za pomocą PR'ka na 10tej nóżce U20?ProScan pisze:Dodam jeszcze, że jedna z droższych napraw w mojej karierze, to była wymiana bodaj 8 układów, wypalonych prze użytkownika robiącego eksperymenty na zasilaniu 6000 Di PRO.
proscan
pozdrawiam
Na pytania co jakiś idiota mógł robić, że zepsuł swój/cudzy wykrywacz nie będę odpowiadał. Każda dyskusja o takich sprawa spowoduje, ze kolejny pacan postanowi sprawdzić i robić swoje eksperymenty.
Ogólnie - nie znasz się, to się nie tykaj!

proscan
Ogólnie - nie znasz się, to się nie tykaj!
proscan
-
PonuryGrabarz
OK
Rozumiem ostrzeżenie.
Nie tykam
pozdrawiam
Rozumiem ostrzeżenie.
Nie tykam
pozdrawiam
Witam, mam 5900 di pro sl przerobionego na 4 bateria typu AA. Niestety baterie szybko się rozładowywują i stąd moje pytanie czy 4 akumulatorki typu AA o napięciu 1.2V i 2300mAH dadzą radę i czy układ będzie działał prawidłowo ? Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Tak - układ jest przystosowany do takiego zasilania.

proscan
proscan
Dziękuję proscan za szybką odpowiedź. Pozdrawiam.