Czy kupić E-Trac-a? Pytanie do ProScana i nie tylko

Pisz jeśli masz na oku jakiś wykrywacz (np. na allegro - podaj link) lub nie wiesz na co się zdecydować. Im precyzyjniej sformułowane pytanie, tym precyzyjniejsza odpowiedź. Przed zadaniem pytania należy samemu odrobić zadanie domowe (zapoznać się z ofertami dealerów, skorzystać z wyszukiwarki, przeglądnąć inne fora itd).
ODPOWIEDZ
nikttaki

Czy kupić E-Trac-a? Pytanie do ProScana i nie tylko

Post autor: nikttaki »

ProSkan mam pytanie, mam zamiar kupić wykrywacz E-Trac i problem polega na tym że do wykrywacza jest dołączona instrukcja w j.angielskim chciałbym zapytać czy jest możliwość kupienia polskiej wersji? Jaka by była cena.

Jaki ewentualnie proponujecie wykrywacz w okolicach 5000zł ze względu na zasięg,możliwości. Jeśli jest ktoś w stanie mi pomóc to prosze. Dodam że interesują mnie monety ale i militarką nie pogardze.
ProScan
Właściciel

Re: Czy kupić E-Trac-a? Pytanie do ProScana i nie tylko

Post autor: ProScan »

Witam,

Bycie jednym z pierwszych posiadaczy zwykle niesie za sobą wszelkie ryzyka bycia testerem. Instrukcji nie mam, bo Viking nie zleca mi już tłumaczeń - robią sobie siłami własnymi.

Mogę zrobić tłumaczenie w miarę wolnych mocy przerobowych za [...] za stronę, ale mam teraz bardzo dużo innej roboty i nie wyrabiam.

Myślę że E-trac nie bedzie zdecydowanie lepszy od swojego poprzednika SE z sondą 11 cali.

:pa

proscan
bonassia

Re: Czy kupić E-Trac-a? Pytanie do ProScana i nie tylko

Post autor: bonassia »

Witam!
Wydaje mi się, że jak to zwykle bywa Proscan ma rację i SE nie będzie wiele gorszy od E-traca. W sytuacji, gdy nie będziesz dysponował do niego czytelną instrukcją wykorzystanie zaawansowanych funkcji może być problematyczne i praktycznie z nich nie skorzystasz. Moim zdaniem wywalanie dodatkowo 1700 zł. za port USB i kilka kosmetycznych poprawek nie ma sensu nawet w sytuacji, gdy procesor będzie nieco szybszy.
Sam posiadam Explorera II, szukam z osobami, które posiadają pierwszą wersję oraz SE i nie zauważam by nowsze wersje miały jakiś wpływ na ilość trafień. Kumpel z stara jedynką ma i tak zawsze najwięcej szczęścia.
Pozdrawiam i życzę zadowolenia z wybranego sprzętu.
ODPOWIEDZ