WHITES 6000 DI PRO SL

Pisz jeśli masz na oku jakiś wykrywacz (np. na allegro - podaj link) lub nie wiesz na co się zdecydować. Im precyzyjniej sformułowane pytanie, tym precyzyjniejsza odpowiedź. Przed zadaniem pytania należy samemu odrobić zadanie domowe (zapoznać się z ofertami dealerów, skorzystać z wyszukiwarki, przeglądnąć inne fora itd).
ODPOWIEDZ
emka

WHITES 6000 DI PRO SL

Post autor: emka »

Witam.Panie Piotrze na angielskim ebayu nr. aukcji 260125205564,jest takie oto dziwadło,nie widziałem jeszcze takiego.Czy jest to orginał czy też jakaś wydómka,wskażnik to chyba od 5900 podłokietnik to doróba,ale reszta.Szukam cosik takiego dla kolegi i niewiem czy warto,a ja na tyle nie potrafie się doczytać (uczyli mnie rosyjskiego).POZDRAWIAM EMKA
ProScan
Właściciel

Re: WHITES 6000 DI PRO SL

Post autor: ProScan »

Witam,

Trudno powiedzieć do ilu dojdzie, ale więcej jak 1000zł za niego bym nie dawał.

Wykrywacz został przerobiony by mógł być noszony na pasku. Przewody od miernika i spustu prowadzone są osobnym kablem do dorobionego wtyku.

Podłokietnik faktycznie nieoryginalny, ale z kwasówki - może być mocniejszy (jakości nie jestem, w stanie ocenić).

Kabel do wymiany.

Sonda sądząc po naklejce mocno wytarta.

Wykrywacz starszego wykonania – nie ma pierścieni mocujących rurki, tylko skręcanie na śruby.

Zdaje się że jeden zaczep o drzwiczek urwany.

:pa

proscan
emka

Post autor: emka »

Wielkie dzięki,pozdrawiam.
Bajzel_zjz

Post autor: Bajzel_zjz »

Witam serdecznie.
Z góry przepraszam, że tak wcinam się w posta.
Na forum jestem od wczoraj jako bierny czytelnik, nowicjusz w dziedzinie wykrywaczy i przyszły poszukiwacz.
Po przesiedzeniu nocy na lekturze forum, dzięki Wam mam już pewne pojęcie.
Moje pytanie a raczej prośba jest troszeczkę z innej beczki, mianowicie chciałbym prosić o kontakt do Ciebie emka.
Tak się składa, że w obecnej chwilii jestem na Mierzeji Wiślanej, dokładnie w Stegnie, jak co roku zresztą i nie zdziwie się jeśli się okaże, że już się znamy przynajmniej z widzenia :)
Na forum niestety wyłączona jest możliwość PW więc pozwoliłem sobie napisać w Twoim temacie.
ProScan
Właściciel

Post autor: ProScan »

Na forum niestety wyłączona jest możliwość PW więc pozwoliłem sobie napisać w Twoim temacie.

Ale jest przecież email. To po co komu PW ? Emka dostanie powiadomienie o odpowiedzi. I dostanie je właśnie na email.

Dogadajcie się szybciutko Panowie, bo mam zamiar usunąć ten niefortunny wpis *

:pa

proscan

*debiutantowi (widam serdecznie) odpuszczam.
ODPOWIEDZ