hs3 / dukat 7 / wykrywacz PROSPECTOR firmy Armand???

Pisz jeśli masz na oku jakiś wykrywacz (np. na allegro - podaj link) lub nie wiesz na co się zdecydować. Im precyzyjniej sformułowane pytanie, tym precyzyjniejsza odpowiedź. Przed zadaniem pytania należy samemu odrobić zadanie domowe (zapoznać się z ofertami dealerów, skorzystać z wyszukiwarki, przeglądnąć inne fora itd).
ODPOWIEDZ
michal1234

hs3 / dukat 7 / wykrywacz PROSPECTOR firmy Armand???

Post autor: michal1234 »

w ktorego warto zainwestowac :) ? glownie militarka pzdR! odp.
czy moze jescze to bo sie zastanaiam czy to nie sciema te zasiegi :) :
Oferowany przyrząd jest aktualnie wykrywaczem o największym zasięgu oferowanym przez producentów krajowych oraz przewyższa w osiągach szereg urządzeń sprowadzanych z zagranicy.

Orientacyjne zasięgi wykrywacza MIDAS (sonda 37 cm)

-złoty sygnet 30-35cm

-granat F1 80-90cm

-puszka metalowa 1 litr ok.1m

-hełm wojskowy 1,1-1,2m

http://allegro.pl/item205042961_uwaga_m ... saper.html
emka

Re: hs3 / dukat 7 / wykrywacz PROSPECTOR firmy Armand???

Post autor: emka »

daj sobie spokuj z wynalazkami kup smetka i zobaczysz ze nie bedziesz zalowal w tych pieniadzach co masz nic lepszego nie wyrwiesz.Ja swojego kupiłem z 15 lat temu jeszcze jako hs2 i mam go do tej pory,fakt nie uzywam go bo mam oprócz niego 3 inne DFX<XL PRO i MINELABA xs,ale od czasu do czasu biore go ze sobą zeby go odkuzyć,poprostu mam do niego sentyment i napewno go nigdy nie sprzedam.Czy jest dobry?wedłu mnie nie najgorszy,a kase tez nim pokopiesz jak go wyczujes,znam ludzi ktorzy na smetkach biegaja po plazy i tez ciagna kasei fanty.Ze smetkiem jest jak z kultowym polskim motocyklem junak kazdy kto go mial nie zaluje,a przeciez to nie japonczyk.Hs3 jest calkiem calkiem,z wygladu moze nie jest zbyt urodziwy,ale nie oto chodzi,trafisz fanty,sprzedasz,kupisz lepszy.Pamietaj wielu znas tak zaczynalo malymi krokami na przod.Piszesz w postach za ile warto jak chcesz go miec to i 1000 warto,a jak nie to i 10 szkoda,twoja decyzja.Ja polecam smetka i pozdrawiam EMKA
michal1234

prosze o propozycje i rady innych forumowiczow :)
zastanawima sie glownie nad hs 3 i tym dziwolagiem pi midas
michal1234

i co to za bajer ten miernik?
ODPOWIEDZ