Przesiadka na wyższy model
Przesiadka na wyższy model
Witam.Mam dosyć banalne pytanie.Od jakiegoś czasu jestem posiadaczem ACE 150 (zakupiony oczywiście w firmie "v",nie jest to reklama firmy ale ProScan chodziło mi o te działa),ale jak mówi mądre przysłowie "w miare jedzenia apetyt rośnie".Mam w planie na przyszły sezon przerzucić sie na inny sprzęt.I teraz następuje moje pytanie,czy logiczne będzie przejście z ACE 150 na ACE 250.Zaznaczam iż kwota jaką chciałbym poświęcić to ok 1000 zł,oraz fakt że nad moją skromną osobą roztacza się fatum w postaci "chronicznego zakupu sprzętu wadliwego"(wczoraj kupiłem dvd,dziś jade wymienić pilota),dlatego zależy mi aby sprzęt był nowy,z pełną gwarancją.Pozdrawiam Krzysiek
Re: Przesiadka na wyższy model
Witam,
No tak. Działa z Finladnii to wystarczjący powód żeby kupować w firmie V, a nie u konkurencji, nawet jeśli dostanie się za darmo jakiś gadżet
Ale są też inne powody.
Co do meritum, to osobiście uważam że przesiadka na ACE 250 ma sens.
proscan
No tak. Działa z Finladnii to wystarczjący powód żeby kupować w firmie V, a nie u konkurencji, nawet jeśli dostanie się za darmo jakiś gadżet
Ale są też inne powody.
Co do meritum, to osobiście uważam że przesiadka na ACE 250 ma sens.
proscan
Re...
Dzięki wielkie ProScan za błyskawiczną odpowiedż.Nurtuje mnie jeszcze jedna kwestia czy poleciłbyś jakiś inny sprzęt w tej kwocie(chodzi mi głównie o drobnice)który będzie równorzędny parametrami i osiągami jak ACE 250.Pozdrawiam Krzysiek
Nie znam innego sprzętu w tej cenie o tak dobrych własnościach (osiagi, jakość, możliwości).
Ale może coś przeoczyłem - proszę samemu przejrzeć oferty. Możemy się wspólnie zastanowić nad wybranymi modelami.
proscan
Ale może coś przeoczyłem - proszę samemu przejrzeć oferty. Możemy się wspólnie zastanowić nad wybranymi modelami.
proscan
Minelab X terra 30 kosztuje poniżej 1200 a nieźle wymiata:) aczkolwiek nigdy nie miałem w rękach Gareta wiec nie wiem czy Garacik nie jest jeszcze lepszy:)
Witam
Teraz nawet taniej bo w promocji w V.
http://www.allegro.pl/item270576708_wyk ... ocja_.html
pozdrawiam Nortal
Teraz nawet taniej bo w promocji w V.
http://www.allegro.pl/item270576708_wyk ... ocja_.html
pozdrawiam Nortal
Witam!
Moim zdaniem przesiadka z ACE 150 na 250 nie ma sensu to identyczne sprzęty. Na pewno lepsze zasięgi od ACE 250 ma Rutus Solaris i teraz jest w promocji. Ma 14 rożnych trybów pracy:) jest czuły ma dobry zasięg (za to jest chwalony) etc. poszukaj na forach a znajdziesz dużo o ACE 250...
pozdrawiam reglass
Moim zdaniem przesiadka z ACE 150 na 250 nie ma sensu to identyczne sprzęty. Na pewno lepsze zasięgi od ACE 250 ma Rutus Solaris i teraz jest w promocji. Ma 14 rożnych trybów pracy:) jest czuły ma dobry zasięg (za to jest chwalony) etc. poszukaj na forach a znajdziesz dużo o ACE 250...
pozdrawiam reglass