Loctans Neo 3

Pisz jeśli masz kłopot w opanowaniu wykrywacza, nie rozumiesz jego zachowania, poszukujesz instrukcji obsługi

Loctans Neo 3

Postautor: Zapytanie_email » wt mar 21, 2006 12:59 am

Witam serdecznie - w zwiazku z tym, że we wszelkiego rodzaju zapytaniach o instrukcje do wykrywaczy pojawia się Wasz mejl - to i ja spróbuje szczęścia (jeśli mogę??) - mam pytanie - skąd mozna wziąć instrukcję obsługi detektora jak w tytule?? Ten jest zbyt niejasno opisany - i szczerze powiedziawszy chyba dość zawiły jesli chodzi o "gałkologię". Nie zależy mi na super dokładnej instrukcji - zupełnie zadowoli mnie coś " z grubsza". DOść niejasne są dla mnie dwa hebelki ten w rękojeści (myślałem, że służy do dostrajania) oraz drugi na obudowie (to juz w ogóle nie wiem do czego służy) - do czego służą gałki VOLUME, SENS (sensivity jak mniemam), DISCRIM to wiem, natomiast dziwi mnie gałka SPLIT (uzywana chyba dość intuicyjnie??) - nie bardzo też wiem jak posługiwać się regulatorem GRUNT - swego czasu używałem detektora, który eliminację efektu gruntu załatwiał jednym switchem.

Jeśli mógłbym liczyć na pomoc byłbym wdzięczny (schemat też by sie przydał, ale nie wypada nadużywać;))
Zapytanie_email

Re: Loctans Neo 3

Postautor: ProScan » śr mar 22, 2006 7:09 pm

W tym temacie jedyną kompetentną osobą mógłby być producent, który zawiesił działalność.

:pa

proscan
ProScan
Właściciel

Wróć do Obsługa wykrywacza