moje pytanie...czy tryb Geb Max to ten sam tryb co w moim Geb Sat????
moze powiecie,ze zadaje banalne pytania,ale mnie to troche nurtuje,proscan ma racje instrukcje kupilem juz dawno,ale dopiero teraz dotarl do mnie wykrywacz,paczka z usa do polski przyleciala w 10 dnia a nastepnie 10 latala po polsce zanim trafila do mnie
instrukcaj jest troche napisana zbyt ogolnikowo...tak mi sie wydaje...
mianowicie chodzi mi jeszcze o to czy to strojenie do gruntu jest nadazne,tzn. czy samo caly czas sie dopasowuje parametrami do zmieniajachych sie warunkow?? czy nie??
teraz juz nie wiem ??? kazdy poleca co innego... Tr inni Geb Norm...a jeszcze inni Geb sat....moze zdecydujecie sie???
kto chodzi dlugo na tym sprzecie na militake niech gada...
chodzi o to ze chcialem odwiedzic stare miejscowki,sprawdzane dotychczas na pi,rutus first,solaris i smetek.....
caly ten kwiat polskiej mysli technicznej.... i nie wiem czy xl pro jeszcze cos tam znajdzie jak myslicie???
dlatego prosze mi polecic jakis dobry trybik.... gleboki i stabilny...
interesuje mnie zelazo,bagnety i klamry od pasow(kolorek)
kolejna sprawa dotyczy samego wskaznika....jestem leniwy..wiec jak kto wytestowal niech powie....
jest on wyskalowany dla monet i w calach....a jakie kryterium przyjac na militarke....????
bo nie chce mi sie kopac kazdego sygnalu i sprawdzac...moze ktos juz ma to oblatane???
i tak wogule prosze o cos blizej z tym trakingiem....
jak juz bede po pierwszym wypadzie to dam znac...
wie ktos moze gdzie kupic tania i dobra ladowarke na 8 akumulatorkow i zeby ja mozna bylo podłaczyc do zapalniczki samochodowej???
prosze przeczytac moje posty od poczatku i licze na wyczerpujace wypowiedzi uzytkownikow tego modelu.....