white's 6000 di pro sl
-
walusczterysiedem
white's 6000 di pro sl
Witam
interesuje mnie w jakich latach był produkowany white's 6000 di pro sl.
ciągle chce kupić właśnie ten model w miare możliwości jak najmłodszy.
jacek
interesuje mnie w jakich latach był produkowany white's 6000 di pro sl.
ciągle chce kupić właśnie ten model w miare możliwości jak najmłodszy.
jacek
Re: white's 6000 di pro sl
Nie pamiętam dokładnie - ten konkretnie model to chyba w latach 1990-2000.

proscan
proscan
Na płytce podany jest rok wersji projektu. Nie spotkałem późniejszego niż "Rev. 93". Pytałem kiedyś Whitesa o sposób numeracji sprzętu na podstawie którego możnaby określić datę produkcji, ale wykręcili się sianem podając, że Szkocja numeruje inaczej a USA inaczej. Może Piotr coś wie na ten temat.
Witam
Dzięki !!!!
pozdrowienia
jacek
Dzięki !!!!
pozdrowienia
jacek
Nowsze modele oznaczone sa w instrukcji jako W 6000 di pro sl XB, starsze sa bez XB. Mozna tez je dosc latwo rozpoznac wzrokowo. Nowsza wersja ma konstrukcje mechaniczna skladana za pomoca zatrzaskow i plasikowych zaciskow dodatkowo usztywniajacych wszystko (dokladnie tak jak w obecnie produkowanych XLT czy DFX). Starsza jest skrecana za pomoca srub (mniej wiecej takich jakie sluza obecnie do mocowania podlokietnika).
Te najstarsze di pro sl moga tez miec inny kolor tla wskaznika wychylowego ( taki jak w niebieskich modelach), moga tez sie roznic kolorystyka sondy.
pozdrawiam
Te najstarsze di pro sl moga tez miec inny kolor tla wskaznika wychylowego ( taki jak w niebieskich modelach), moga tez sie roznic kolorystyka sondy.
pozdrawiam
-
Zapytanie_email
To wszystko prawda, tyle że Waluś pyta kiedy zaczęto produkcję wersji "czarnego" 6000 i kiedy jej zaprzestano.
Będę musiał poszukać w starych katalogach, albo zapytać u źródła.

proscan
Będę musiał poszukać w starych katalogach, albo zapytać u źródła.
proscan
To prawda tyle, ze Walus napisal takze, ze chce kupic jak najmlodszy model. Uznalem, ze informacja jak odroznic starszego 6000 di pro sl od mlodszego moze sie przydac.Zapytanie_email pisze:To wszystko prawda, tyle że Waluś pyta kiedy zaczęto produkcję wersji "czarnego" 6000 i kiedy jej zaprzestano.
pozdrawiam
Witam
namierzyłem whitesa z 96 roku i mam nadzieje że to jest właśnie ta młodsza wersja
pozdrowienia
jacek
namierzyłem whitesa z 96 roku i mam nadzieje że to jest właśnie ta młodsza wersja
pozdrowienia
jacek
Optycznie poznasz po tym, na co zwócił uwagę Arek.
Na 95% to "nowa" wersja.
proscan
Na 95% to "nowa" wersja.
proscan
Witam
pytanie do proscana na jakim etapie naprawy znajduje się mój wykrywacz?
Rykaczewski Jacek
pytanie do proscana na jakim etapie naprawy znajduje się mój wykrywacz?
Rykaczewski Jacek
Czyszczę go z korozji - jest zapaprany na maksa (widocznie leżał długo w wilgoci), ale wskaźnik juz działa.

proscan
proscan