juz sie gotuje,serio jestem chory
1. Testy powietrzne EX czy ET - to nie dziala i nie bedzie dzialac, dlaczego nie wiem (inz ale budowlaniec nie elektronik albo fizyk techniczny), jestem w stanie to udowodnic kazdemu, ze dla tego typu wykrywaczy zasieg wzrasta w gruncie, szczegolnie jesli mamy do czynienia z wilgotnym gruntem.
2. Test domowy, jakos nie jestem w stanie sobie tego wyobrazic, jak dla mnie max co mozna wyciagnac w domu to ok 15-18 dla obydwu sprzetow, chyba ze byles na semiauto co juz jest kompletnym nieporozumieniem (zapomnij o tej funkcji)
3. No i na dodatek tryb coins w ET - czegos takiego nie ma, nie istnieje - sa to ustawienia dla tepych amerykancow i tyle, my tego nie uzywamy, nigdy przenigdy ale to naprawde nigdy
Kurde jak bede mial troche czasu to nasmaruje jakies nastawy i bede sie staral zdeczko opisac, ale jak na razie odsylam do google, na razie bedzie spokojnie pozniej sie otworzysz i wymaksimy twojego ET, ale do tego trzeba dorosnac, bo nie chce cie przestraszyc i zrazic do sprzetu.
Testowac mozesz, nawet wskazane ale nie zwracaj uwagi na zasiegi - tak tylko oswajaj sie ze sprzetem i wez sie troszke wysil i wrzuc swoje nastawy, z krotkim opisem dlaczego (wiem ze trudne, ale tylko w ten sposob mozna wymusic jakiekolwiek myslenie

)
Pozdro