Chciałbym zapytać , jeśli mogę, - gdyby Pan miał wybierać między :
Garretem 2500 GTi a Prizmem 6 T, zakładając , że 500 złotych różnicy w cenie mie ma znaczenia , to co by Pan kupił?Czy wyświetlacz Garreta , według Pana, jest czytelny?
Czy dla kogoś , kto widzi , raczej słabo, lepsza jest cyfrowa , niz graficzna wizualizacja znaleziska?
Wybór pomiędzy Garretem 2500 GTi a Prizmem 6 T
-
Zapytanie_email
Re: Wybór pomiędzy Garretem 2500 GTi a Prizmem 6 T
Myślę że 6T ma jednak lepszą czytelność zarówno elementów graficznych jak i wskaźnika cyfrowego, co nie znaczy, że na GTI źle widać (PRIZM wszystkie elementy ma większe, a GTI cyfrowej identyfikacji w ogóle nie ma, tylko segmenciki).
Jeśli czytelność ma być podstawowym kryterium, to wziąłbym pod uwagę X-70. Tam cyfry są naprawdę duże.
Ja nie znam Prizma 6T, jak dotąd nie miałem okazji mieć go w rękach, więc nie wiem jakie są jego parametry w stosunku do GTI (strzelam, że jest lepiej rozwiązany ergonomicznie), więc nie jestem w stanie sensownie doradzić.
Jeśli czytelność ma być podstawowym kryterium, to wziąłbym pod uwagę X-70. Tam cyfry są naprawdę duże.
Ja nie znam Prizma 6T, jak dotąd nie miałem okazji mieć go w rękach, więc nie wiem jakie są jego parametry w stosunku do GTI (strzelam, że jest lepiej rozwiązany ergonomicznie), więc nie jestem w stanie sensownie doradzić.