Śrubka śruba śruby do mocowania sondy
Śrubka śruba śruby do mocowania sondy
czy można u Pana kupić gumki i śrubę plastikową mocującą cewkę do sztycy w xlt?
Re: Śrubka śruba śruby do mocowania sondy
Można, o ile akurat mam. Zawsze jednak jakiś zamiennik się znajdzie.

Obecnie akurat mam, ale gdy ktoś przeczyta ten wpis za kilka tygodni, to akurat może trafić na chwilowy brak tej części. Proszę zatem pytać poprzez email o dostępność i aktualną cenę.
Przypominam: ProScan to nie sklep - to serwis

proscan
PS
Śruba została wysłana.

Obecnie akurat mam, ale gdy ktoś przeczyta ten wpis za kilka tygodni, to akurat może trafić na chwilowy brak tej części. Proszę zatem pytać poprzez email o dostępność i aktualną cenę.
Przypominam: ProScan to nie sklep - to serwis
proscan
PS
Śruba została wysłana.
Gdyby ktoś chciał wiedzieć ile kosztuje śruba do Garretta u "dealera", to może siebie zobaczyć tutaj: http://www.allegromat.pl/aukcja35500
proscan
proscan
Drogi Proscanie poszukuję takowej śrubki może być bez motylka średnica 6mm długość 45 mm z łbem
taki rozmiar jest w XP GMaxx .Z góry dziękuję Robert W
Taka z Minelaba mogłaby pasować (o ile gwint taki sam) - ale ja już nie zajmuje się Minelabem.

proscan
proscan
Dzięki za odpowiedz nic nie dopasujesz o takiej średnicy ??
Może być coś z odzysku nie musi być nowe ,XP jest po liftingu brakuje tylko śrubki
Ta pierwsza ze zdjęcia wygląda podobnie tylko jaka jest średnica ,ja potrzebuję 6mm.
Może być coś z odzysku nie musi być nowe ,XP jest po liftingu brakuje tylko śrubki
Ta pierwsza ze zdjęcia wygląda podobnie tylko jaka jest średnica ,ja potrzebuję 6mm.
Obecnie dysponuję śrubami takimi jak pośrodku:

Rozmiar M6.
Te dwie po bokach (Bounty Hunter i Xterra) są tylko dla porównania. Ta po środku ma trochę bardziej gęsty, europejski skok gwintu, ale też jego głębokość jest mniejsza. Może nadawać się do lżejszych sond, jak sądzę.

proscan

Rozmiar M6.
Te dwie po bokach (Bounty Hunter i Xterra) są tylko dla porównania. Ta po środku ma trochę bardziej gęsty, europejski skok gwintu, ale też jego głębokość jest mniejsza. Może nadawać się do lżejszych sond, jak sądzę.
proscan