Mam prośbe o wypowiedż Pana na temat tej aukcji czy taki sprzęt może jeszcze długo posłużyć i czy może lepiej nowy ACE 250 zakupić? Jestem początkujący i szukam głównie monet
http://www.allegro.pl/item946716544_gar ... kazja.html
Archiwum: http://www.allegromat.pl/aukcja51183
Garrett Master Hunter CX2 czy ACE 250
Re: Garrett Master Hunter CX2 czy ACE 250
Czy posłuży długo, tego zagwarantować nie mogę. Wykrywacz ma swoje lata.
W każdym razie jest to sprzęt obiektywnie i ogólnie lepszy od ACE. To wykrywacz niemal profesjonalny, ze wszystkimi trybami pracy (statyk, pseudostatyk, dynamiczny, namierzanie, identyfikacja na wskaźniku i tonalna, ręczne i automatyczne strojenie do gruntu etc).
ACE będzie od niego łatwiejszy w obsłudze, lepiej wyważony, z lepszym rodzajem zasilania itd.
CXII polecałbym bardziej osobom, którzy szukają taniego, uniwersalnego wykrywacza (możliwość przyłączenia przystawki two-box jest dodatkowym atutem). Natomiast moneciarz z ACE 250 będzie miał więcej pożytku. Zasięgowo może nawet być ciut głębszy w sprzyjających warunkach.

proscan
W każdym razie jest to sprzęt obiektywnie i ogólnie lepszy od ACE. To wykrywacz niemal profesjonalny, ze wszystkimi trybami pracy (statyk, pseudostatyk, dynamiczny, namierzanie, identyfikacja na wskaźniku i tonalna, ręczne i automatyczne strojenie do gruntu etc).
ACE będzie od niego łatwiejszy w obsłudze, lepiej wyważony, z lepszym rodzajem zasilania itd.
CXII polecałbym bardziej osobom, którzy szukają taniego, uniwersalnego wykrywacza (możliwość przyłączenia przystawki two-box jest dodatkowym atutem). Natomiast moneciarz z ACE 250 będzie miał więcej pożytku. Zasięgowo może nawet być ciut głębszy w sprzyjających warunkach.
proscan
Dziękuje Panu za wyczerpującą odpowiedż przekonał mnie Pan i zakupie jednak ACE 250
A może doradzi Pan jakieś pewne źródło zakupu ?
I znów nie na temat.zakupie jednak ACE 250 Cool A może doradzi Pan jakieś pewne źródło zakupu ?
Garrett ma dwóch dystrybutorów na Polskę: Talcomp i Viking. Proszę do nich napisać i porównać oferty (cena, inne koszty i ogólne warunki).
proscan