[ Jaka cena ] Minelab Sovereign XS
-
manzanillo
[ Jaka cena ] Minelab Sovereign XS
Witam serdecznie !
Nie mogłem wyslać PW, a także znalezc odpowiedniego działu, a to pytanie, skierowane jest raczej głównie do Proscana, gdyż widział wspominany przez mnie wykrywacz. Chcę sprzedać swojego Minelaba Sovereign XS z wyśwetlaczem, cewka Coin Search. Normalne ślady użytkowania. Ale prawdę powiedziawszy, nie wiem, w jakiej rozsądnej cenie mogłby go sprzedać. Wiem, ze np. alle... mogłoby zweryfikować cenę, ale to też róznie tam bywa. Dlatego proszę chociaż o mniej wiecej określenie w jakich granicach mógłbym go puścic.
pozdrawiam serdecznie
Nie mogłem wyslać PW, a także znalezc odpowiedniego działu, a to pytanie, skierowane jest raczej głównie do Proscana, gdyż widział wspominany przez mnie wykrywacz. Chcę sprzedać swojego Minelaba Sovereign XS z wyśwetlaczem, cewka Coin Search. Normalne ślady użytkowania. Ale prawdę powiedziawszy, nie wiem, w jakiej rozsądnej cenie mogłby go sprzedać. Wiem, ze np. alle... mogłoby zweryfikować cenę, ale to też róznie tam bywa. Dlatego proszę chociaż o mniej wiecej określenie w jakich granicach mógłbym go puścic.
pozdrawiam serdecznie
Re: [ Jaka cena ] Minelab Sovereign XS
Witam,
XS to dosyć stara wersja Sovereigna. Sonda zapewne 8 cali (?). Jeśli tak, to to może być głównym problemem w przekonaniu kupujących, że to praktycznie to samo, co inne wykrywacze serii Sovereign.
Osobiście uważam, że wiele współczesnych badziewiaków jest gorszych od tego wykrywacza, ale liczy się zdanie kupującego.
Konkretnie ile? Nie wiem.

proscan
PS
Przypominam, że w Odkrywcy ukazał się raport nt tych wykrywaczy:
XS to dosyć stara wersja Sovereigna. Sonda zapewne 8 cali (?). Jeśli tak, to to może być głównym problemem w przekonaniu kupujących, że to praktycznie to samo, co inne wykrywacze serii Sovereign.
Osobiście uważam, że wiele współczesnych badziewiaków jest gorszych od tego wykrywacza, ale liczy się zdanie kupującego.
Konkretnie ile? Nie wiem.
proscan
PS
Przypominam, że w Odkrywcy ukazał się raport nt tych wykrywaczy:
Wykrywacze Minelab Sovereign
2010/04 Str. 57-62
Opis całej rodziny począwszy od modelu z 1991 roku (niemal identycznym co GT). Testy na na sondach 8 oraz 10". .
-
manzanillo
Dziękuje serdecznie, za pomoc
pozdrawiam !
pozdrawiam !
Widzę, że kolega na forum Odkrywcy prosi o skan z Odkrywcy. To tak jakby poprosić o autograf na pirackiej płycie CD. Myślę że wywalą tą prośbę (ja bym tak zrobił) - więc sugeruję zakup numeru archiwalnego (nie pokrywa się kosztów wysyłki).

proscan
proscan
-
manzanillo
Co racja, to racja słuszna uwaga !
A zapytam inaczej, jak kolega uważa, jaka mogłaby byc minimalna cena, poniżej której nie opłacałoby sie oddawac tej wykrywki ?

A zapytam inaczej, jak kolega uważa, jaka mogłaby byc minimalna cena, poniżej której nie opłacałoby sie oddawac tej wykrywki ?
Myślę że 800zł jest dolną granicą (o ile stan jest dobry).

proscan
proscan
Czy to ten egzemplarz?
http://www.allegro.pl/item1056186260_mi ... b_b_s.html
Archiwum: http://www.allegromat.pl/aukcja55924

proscan
http://www.allegro.pl/item1056186260_mi ... b_b_s.html
Archiwum: http://www.allegromat.pl/aukcja55924
proscan
Ostatnio zmieniony pt cze 04, 2010 9:10 am przez ProScan, łącznie zmieniany 1 raz.
-
manzanillo
Zgadza się 
Widzę że udało się dobrze sprzedać
Co prawda dodatkowo był wskaźnik, ale to i tak cena dobra. Dobra także dla kupującego, bo dostal niezły sprzęt.
A czy ja mogę mieć pewną prośbę?

proscan
Co prawda dodatkowo był wskaźnik, ale to i tak cena dobra. Dobra także dla kupującego, bo dostal niezły sprzęt.
A czy ja mogę mieć pewną prośbę?
proscan
-
manzanillo
Dziękuję bardzo, także myślę, że transkacja udana dla obu stron
Oczywiście, słucham, proszę mnie poprawić, czy chodzi może o instrukcję ?? 
Prosiłbym na email o zdjęcia tego wskaźnika

proscan
proscan
-
manzanillo
A konkretnie o jakie zdjęcia ??
w 3D
. a wskaźnik fajny, chyba z tych całkiem pierwszych sovereignów
Tak - chodzi mi o zbliżenie jego czoło. Ostatnio potrzebowałem do artykułu dla Odkrywcy i niestety nigdzie nie mogłem znaleźć. A jest on inny (gorszy) niż te obecnie sprzedawane.

proscan
proscan