Cześć.
Mam pytanie. nie dawno kupiłem wykrywacz MD-3006. czy on coś ze sobą reprezentuje za odpowiedz z góry serdecznie dziękuje i pozdrawiam
MD 3006
Re: MD 3006
Witam,
Jest to dosyć prymitywny detektor do poszukiwań przypowierzchniowych. Dobry na plażę i inne podobne miejsca.
Można też szukać łusek, w miejscach gdzie nie leżą zbyt głęboko.
Gdyby spytał mnie Pan przed zakupem, stanowczo odradziłbym zakup.
proscan
Jest to dosyć prymitywny detektor do poszukiwań przypowierzchniowych. Dobry na plażę i inne podobne miejsca.
Można też szukać łusek, w miejscach gdzie nie leżą zbyt głęboko.
Gdyby spytał mnie Pan przed zakupem, stanowczo odradziłbym zakup.
proscan
Witam serdecznie
W prawdzie nie kupiłem md 3006 ale mam go obecnie do dyspozycji istotnie jest trudny do poszukiwań ale nie do końca prawdą jest to co piszą użytkownicy drogiego markowego sprzętu , że to zabawka i nic nie da się tym znaleźć , otóż przy pomocy tego wykrywacza znajdowałam na głębokościach 20-30 cm pociski kaliber 7.62 w pojedynczych sztukach czyli nie w jakiejś kupie ale pojedyncze sztuki jak również malutkie meteoryty średnicy ok 1-2 cm , o dużych przedmiotach nie wspominam bo to raczej oczywiste
W prawdzie nie kupiłem md 3006 ale mam go obecnie do dyspozycji istotnie jest trudny do poszukiwań ale nie do końca prawdą jest to co piszą użytkownicy drogiego markowego sprzętu , że to zabawka i nic nie da się tym znaleźć , otóż przy pomocy tego wykrywacza znajdowałam na głębokościach 20-30 cm pociski kaliber 7.62 w pojedynczych sztukach czyli nie w jakiejś kupie ale pojedyncze sztuki jak również malutkie meteoryty średnicy ok 1-2 cm , o dużych przedmiotach nie wspominam bo to raczej oczywiste

Meteoryty szukane były na antarktydzkie, pustyni czy gdzieś w Polsce?
Znalezienie meteorytu w Polsce jest możliwe, ale graniczy z cudem nawet najlepszym wykrywaczem (nie mówię o żelaznych - bo to prostsze).
Natomiast o MD 3006 napisałem powyżej i w zasadzie podtrzymuję swoje zdanie. Micronta 4003 to był mój pierwszy osobisty wykrywacz z dyskryminacją jakieś 25 lat temu.
proscan
Natomiast o MD 3006 napisałem powyżej i w zasadzie podtrzymuję swoje zdanie. Micronta 4003 to był mój pierwszy osobisty wykrywacz z dyskryminacją jakieś 25 lat temu.
proscan
raz miałem styczność z wykrywaczem z serii md
jakieś 3lata temu w pracy zauważyłem ze leży koło mieszkania pudełko po md wiec zagadałem do właściciela
okazało się ze z tym biega kilka tyg. i nawet sobie chwali
przez ten czas w sumie znalazł kilka monetek i kupę odłamków
niektórzy mają małe wymagania... kupić zabawkę dziecku ok
ale żeby stary "chłop" z tym latał normalnie wstyd

jakieś 3lata temu w pracy zauważyłem ze leży koło mieszkania pudełko po md wiec zagadałem do właściciela
okazało się ze z tym biega kilka tyg. i nawet sobie chwali
przez ten czas w sumie znalazł kilka monetek i kupę odłamków
niektórzy mają małe wymagania... kupić zabawkę dziecku ok
ale żeby stary "chłop" z tym latał normalnie wstyd