spectra v3i niestabilność
spectra v3i niestabilność
Witam wszystkich i proszę na wstępie o pomoc z spektra v3i .
Mój problemem jest ,niestabilność na fabrycznych nastawach jak- DEEP SILVER,GOLD,RELIC wykrywacz cały czas warczy piszczy nie mogę go ustawić,a na nastawie coins&jewelry jest wszystko dobrze
proszę o pomoc bo posiadam ten sprzęt 3 dni a wcześniej miałem minelab se a to całkiem inny spżęt .Pozdrawiam
Paulus
Mój problemem jest ,niestabilność na fabrycznych nastawach jak- DEEP SILVER,GOLD,RELIC wykrywacz cały czas warczy piszczy nie mogę go ustawić,a na nastawie coins&jewelry jest wszystko dobrze
proszę o pomoc bo posiadam ten sprzęt 3 dni a wcześniej miałem minelab se a to całkiem inny spżęt .Pozdrawiam
Paulus
Re: spectra v3i niestabilność
Witam,
Program DEEP SILVER ma wysoki RX Gain (12). Ma też włączony MIXED MODE. Podobnie jak RELIC.
Program PROSPECTING (GOLD??) ma tryb statyczny.
... i tu jest pies pogrzebany. Kanał (pseudo)statyczny + wysoka czułość = kłopoty, jeśli nie zna się własności sprzętu.
Instrukcje Pan posiada? Czego Pan używał dotychczas (poza Explorerem, który jest całkowicie dynamiczny)?

proscan
Program DEEP SILVER ma wysoki RX Gain (12). Ma też włączony MIXED MODE. Podobnie jak RELIC.
Program PROSPECTING (GOLD??) ma tryb statyczny.
... i tu jest pies pogrzebany. Kanał (pseudo)statyczny + wysoka czułość = kłopoty, jeśli nie zna się własności sprzętu.
Instrukcje Pan posiada? Czego Pan używał dotychczas (poza Explorerem, który jest całkowicie dynamiczny)?
proscan
Witam Pana .wcześniej miałem gti 2500 okropnie ciężki sprzęt explorer super ale wydawał mi się zbyt flegmatyczny i w zeszłym tygodniu kupiłem w Lublinie nową spectre V3i z jednego powodu menu w języku niemieckim dla mnie to zbawienie instrukcje obsługi była załączona ale do spectry V3 jak na razie jestem troszke rozstrojony jak i moja spectra
Pozdrawiam
Pozdrawiam
No to proszę przez jakiś czas używać na programach bardziej zachowawczych niż te wymienione, albo wyłączyć Mix Mode.

proscan
PS
(ciekawe jak Mix Mode brzmi po niemiecku?)
PPS
Ciekawe czy Pan "Minelab" z Lublina napisał własną polską instrukcję czy skopiował od Vikinga.
proscan
PS
(ciekawe jak Mix Mode brzmi po niemiecku?)
PPS
Ciekawe czy Pan "Minelab" z Lublina napisał własną polską instrukcję czy skopiował od Vikinga.
To ja już odpowiadam
Mischmodus Pro
a co do instrukcj obsługi nie ma tu wymienione kto tłumaczył
mam jeszcze pytanie do Pana czy ja mogę kupić u Pana instrukcje do V3I
i zaczerpnąć pomocnych wskazówek ,z góry dziękuje i Pazdrawiam
Paweł
Mischmodus Pro
a co do instrukcj obsługi nie ma tu wymienione kto tłumaczył
mam jeszcze pytanie do Pana czy ja mogę kupić u Pana instrukcje do V3I
i zaczerpnąć pomocnych wskazówek ,z góry dziękuje i Pazdrawiam
Paweł
Nad instrukcją nadal pracuję (kończę do V3 potem będzie V3i).
Ale to jest do wersji angielskiej.
Poza tym instrukcja pomoże w kwestiach szczegółowych - a tutaj sądzę, że najpierw musi zostać pokonana bariera zrozumienia całego wykrywacza.
Zachęcam do lektury najbliższego Odkrywcy, gdzie będzie opis XLT/DFX - to są prostsze wersje V3. Warto zacząć od ogółu.

proscan
Ale to jest do wersji angielskiej.
Poza tym instrukcja pomoże w kwestiach szczegółowych - a tutaj sądzę, że najpierw musi zostać pokonana bariera zrozumienia całego wykrywacza.
Zachęcam do lektury najbliższego Odkrywcy, gdzie będzie opis XLT/DFX - to są prostsze wersje V3. Warto zacząć od ogółu.
proscan
poczekam na istrukcje jak będzie gotowa
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Instrukcja jest gotowa, a tutaj można się zapoznać z jej uproszczoną wersją: http://www.proscan.gliwice.pl/forum/viewtopic.php?t=30

proscan
proscan
Sam bym ja od pana kupil. (ile kosztuje?).
tutaj jest cennik:
http://www.proscan.gliwice.pl/docs/cennikwww.pdf
http://www.proscan.gliwice.pl/docs/cennikwww.pdf