utopiona obrączka
utopiona obrączka
witam.prośba do KrisssK.jeżeli to ty znalazłeś nad jeziorem Białym koło Włodawy,obrączkę z białego złota z żółtym paskiem i napisem wewnątrz-01.05.2010 Alicja-to oddaj chłopakowi za najwyższą cenę złomu złota-tyle gotów jest zapłacić.odezwij się a ja ci podam kontakt.
Re: utopiona obrączka
Słucham?!?!? Ale osssschozzzi...
Ja w życiu nie byłem nad jeziorem Białym k/ Włodawy, skąd takie podejrzenia w stosunku do mnie że to ja mogłem znaleźć tam jakąś obrączkę?
Ja w życiu nie byłem nad jeziorem Białym k/ Włodawy, skąd takie podejrzenia w stosunku do mnie że to ja mogłem znaleźć tam jakąś obrączkę?
Uprzedzając pytania/ostrzeżenia oświadczam, że też nie znalazłem nad jeziorem białym niczego.

proscan
proscan
jeżeli nie,to przepraszam.po prostu szukam tych co się taplają w wodzie z wykrywką.chcę pomóc chłopakowi który zbyt długo nie nacieszył się obrączką.pozdrawiam.
To pytanie do mnie to pewnie wynika z lektury tego wątku:
http://www.exploracja.cyberdusk.pl/phpb ... t=bia%B3ym
A, szukał Pan już w tym jeziorze?
http://www.exploracja.cyberdusk.pl/phpb ... t=bia%B3ym
A, szukał Pan już w tym jeziorze?
I skąd pewność, żę ją już ktoś znalazł ? Najlepszą pomocą, to jak najszybsze udanie się tam z wykrywką samemu.
Pozdrawiam.
A przepraszam teraz przeczytałem wątek podany przez KrisssK'a w takim wypadku już pan tam pewnie był.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
A przepraszam teraz przeczytałem wątek podany przez KrisssK'a w takim wypadku już pan tam pewnie był.
Pozdrawiam.
witam.panowie,byłem tam w ostatni poniedziałek.po prawie trzech godzinach poszukiwań dowiedziałem się że zaraz po utopieniu i poszukiwaniu wzrokiem tej obrączki,podszedł gość który dopytywał się czego szukają.po otrzymaniu odpowiedzi odszedł.po opisie wyglądu tego pytającego,stwierdziłem że to on znalazł tą obrączkę.tego kogoś,widziałem w akcji[razem szukaliśmy-obok siebie],nie jest to początkujący amator.miejsce poszukiwań jest bardzo łatwe,woda 1klasy czystości.nie chwaląc się-gdyby ta obrączka tam jeszcze była to na 100% bym ją znalazł.
Temat zamykam. Przestał mieć związek z tematyką tego forum.

proscan
proscan