cewki garretta
cewki garretta
Witam od jakiego garretta są te cewki http://allegro.pl/cewki-garrett-bloodho ... 52540.html
http://www.allegromat.pl/aukcja60515
http://www.allegromat.pl/aukcja60515
Re: cewki garretta
Witam,
To są cewki od tzw two-boxa, ale pasują wyłącznie do starszej serii Garrett ADS. Nie będą pasować do CX-ów, a tym bardziej do GTI.

proscan
To są cewki od tzw two-boxa, ale pasują wyłącznie do starszej serii Garrett ADS. Nie będą pasować do CX-ów, a tym bardziej do GTI.
proscan
-
jarek-pol1
Panie Piotrze, może dałoby się je zmodernizować do mojego pomysłu?
Szczerze powiedziawszy to nie wiem. Wątpię.
W razie czego posiadam to tego (nieco zdekompletowany) stelaż. Sprzedam za 40zł.

proscan
W razie czego posiadam to tego (nieco zdekompletowany) stelaż. Sprzedam za 40zł.
proscan
-
jarek-pol1
Ja w ciemno nie wchodzę.
Ostatnio zmieniony ndz wrz 12, 2010 9:36 pm przez ProScan, łącznie zmieniany 3 razy.
zakupiiłem je w ciemno , myslałem ze podpasują pod CX ale jedna nie
jak bardzo zdekompletowany jest ten stelaż co jeszcze bedzi mi brakowało do zbudowania całosci ? no i oczywiscie teraz bede poszukiwał
statrszego garretta ADS do zakupienia
jak bardzo zdekompletowany jest ten stelaż co jeszcze bedzi mi brakowało do zbudowania całosci ? no i oczywiscie teraz bede poszukiwał
statrszego garretta ADS do zakupienia
Podesłałem emailem jak to obecnie wygląda.
Brakuje jednej płytki, którą trzeba będzie dorobić z aluminium i dospawać.
ADS-y można będzie kupić tanio na ebay-u, ale ostrożnie żeby nie była to wersja zbyt świeżą, do której pasują sondy Crossfire.

proscan
Brakuje jednej płytki, którą trzeba będzie dorobić z aluminium i dospawać.
ADS-y można będzie kupić tanio na ebay-u, ale ostrożnie żeby nie była to wersja zbyt świeżą, do której pasują sondy Crossfire.
proscan
Jasne, a jak ze tak się zapytam z mozliwosiami tego wykrywacza z tymi płetwami ? czy zasięgi są niezłe ? do czego mozna by było go porownać
Mam jeszcze jedno Pytanie mozna by było przez Pana zakupić tego garretta tzn. czy w najblizszym czasie bedzie Pan sprowadzał jakiś sprzęt ze stanów czy moze jakieś czesci
Mam jeszcze jedno Pytanie mozna by było przez Pana zakupić tego garretta tzn. czy w najblizszym czasie bedzie Pan sprowadzał jakiś sprzęt ze stanów czy moze jakieś czesci
Nie wiem jakie są możliwości - podejrzewam, że podobne do tych od CX-ów.
U Garrett-a nie kupuję (bo nie mam i nigdy nie miałem takiej możliwości). Sprowadzaniem używanego sprzętu także się nie zajmuję.
Zdaje się że niedawno na allegro był jakiś Garrett z tych starszych 5kHz (nie ADS- ale sądzę że by się nadał) za 200zł.

proscan
U Garrett-a nie kupuję (bo nie mam i nigdy nie miałem takiej możliwości). Sprowadzaniem używanego sprzętu także się nie zajmuję.
Zdaje się że niedawno na allegro był jakiś Garrett z tych starszych 5kHz (nie ADS- ale sądzę że by się nadał) za 200zł.
proscan
stelazem jestem zaintereswany , a jaki przewod bedze mi potrzebny ?
Przewód trzeba będzie dorabiać (powinien być w zestawie, ale nie widzę).

proscan
proscan