Wybór
Re: Wybór wykrywacza
W temacie napraw to póki co można na mnie liczyć tylko w kwestii Whitesa (Coinmaster). F2 nie robię w ogóle (żeby go otworzyć trzeba niemal zniszczyć panel - po prostu tandetne dziadostwo). Teknetics ma długą gwarancję, więc pewnie przed odsprzedażą się nie skończy.
Nie wydaje mi się by którykolwiek z wymienionych miał regulację głośności.
Ja do tej listy dodałbym ACE 250 (a może poczekać na ACE 350?).
proscan
Nie wydaje mi się by którykolwiek z wymienionych miał regulację głośności.
Ja do tej listy dodałbym ACE 250 (a może poczekać na ACE 350?).
proscan
q
Ostatnio zmieniony wt lut 04, 2025 11:05 pm przez cross2900, łącznie zmieniany 1 raz.
witam. jeśli mógłbym pomóc ,mam na sprzedaż Whites Silver Eagle ,bardzo dobry na drobnicę -nie ustępuje zasięgiem xlt.
pozdrawiam
pozdrawiam

Czyli Coinmaster lub Teknetics chyba że coś jeszcze by się znalazlo w tej cenie ?
Z nowych? Wystarczy przejrzeć oferty sprzedawców.
co z tych dwóch wedug was będzie lepsze
"lepsze" to pojęcie względne. http://www.proscan.gliwice.pl/forum/vie ... php?t=1142
który ma lepszy zasięg i dyskryminację ?
Ja nie wiem.
Zasięgi będą lepsze od ace czy ace jednak wygrywa ?
Tego też nie wiem.
proscan
A może znajdzie się coś z używek wartego uwagi w takowych cenach ?
Co z używek w tych cenach jest warte polecenia ?
pozdr
pozdr
poluj na używanego XLT, wrzucisz mu VanMixa cy Mixcośtam15 i bedziesz miał największy zasięg na świecie
.a tak na poważnie to poluj na używanego XLT, czasami trafiają się okazję
.a tak na poważnie to poluj na używanego XLT, czasami trafiają się okazjęRe: Wybór wykrywacza
Za 1000zł to XLT trudno będzie znaleźć
Ale pytanie zbyt ogólne, by na nie odpowiedzieć. Z używek nie polecam nic Bounty Huntera i ogólnie First Texas.
Na allegro jest teraz bodaj X50 za 900zł, ale nie lepiej za wczasu dowiedzieć się, gdzie to serwisować.
proscan
Odświerzę trochę
zdecydowałem sie na kupno używanego detektora
teraz moimi propozycjami są
1.Tesoro Cibola
2.Rutus Proxima
3.Minelab X-terra 50
Troszkę już pytałem i wychodzi na to że cibola
ale proszę o wasze opinnie

zdecydowałem sie na kupno używanego detektora
teraz moimi propozycjami są
1.Tesoro Cibola
2.Rutus Proxima
3.Minelab X-terra 50
Troszkę już pytałem i wychodzi na to że cibola
ale proszę o wasze opinnie
1. Dobry drobnicowiec. Bez identyfikacji. Bardzo dużo używanego sprzętu. Vaquero za 1100zł można kupić. Z tego co czytam to ludziom właśnie brak identyfikacji i kłopoty z nadmiernym kopaniem żelaza przeszkadzają.
2. Uniwersalny. Nie używałem. Jedni chwilą, inni wręcz przeciwnie.
3. Drobnicowiec. Brak serwisu używanych Minelabów. Raczej niezbyt wyczynowy detektor.
proscan
2. Uniwersalny. Nie używałem. Jedni chwilą, inni wręcz przeciwnie.
3. Drobnicowiec. Brak serwisu używanych Minelabów. Raczej niezbyt wyczynowy detektor.
proscan
Nie dam złego słowa powiedzieć na ten sprzęt. Manualne strojenie do gruntu, możliwość podłączenia cewki 18,75 . Czuły i lekki, dla mnie bez wad, ale rzeczywiście może być problem z serwisem
.
Nie dam złego słowa powiedzieć na ten sprzęt. Manualne strojenie do gruntu, możliwość podłączenia cewki 18,75 . Czuły i lekki, dla mnie bez wad, ale rzeczywiście może być problem z serwisem
.Re: Wybór wykrywacza
To co z tego polecacie najlepiej ?
Bambini, czy wg Ciebie X50 to "wyczynowy" detektor i nie drobnicowiec?
proscan
proscan
kolego kup cibolę jak ci nie podejdzie to odsprzedaj i kup proximę, jak ta nie będzie pasować to jest jeszcze xterra. te sprzęty jako używki świetnie się sprzedają więc nie umoczysz zbyt wiele za to doświadczenie jakie zdobędziesz będzie bezcenne 
święte słowa.
Salomon nam się objawił na forum!
proscan
Salomon nam się objawił na forum!
proscan