Tutaj można zadać pytania o możliwości czy cechy konkretnego sprzętu, ewentualnie podawać uzyskiwane zasięgi. Można także rozważać jakiego rodzaju sprzęt będzie najwłaściwszy do danego celu.
Zanim napisałem post z Pon Mar 07, 2011 10:41 pm zaglądałem na stronę internetową wszystkim nam znanego sklepu i XP nie oferowali, a dziś widzę, że już mają w ofercie XP GMaxx II
Witam ,a co do uzupełnienia XLT ,zastanawiam się nad sov GT lub gold maxx ,nie wiem może ktoś użytkował lub użytkuje i miał doświadczenie ,miałem kiedyś sove ale normalnego i byłem z niego zadowolony ,proszę o opinie nadmienie nowy GT lub używka gold maxx .pozdrawiam
Witam ,głownie na świeżo zaorane pola ,duża mineralizacja ,kolorowa drobnica no i fajnie jak by zasięg nie odbiegał od XLT ,chyba sova bardziej sobie tam radzi ,nowej nie ma szans już kupic ,zostaje tylko wersja GT ,a mogę zakupic nowego w b.dobrej cenie ,lub szukac używanej, a jak wygląda sprawa ewentualnej naprawy sovy u ciebie proskanie ? pozostaje tylko serwis ? pozdrawiam
Ja nie naprawiam Minelabów. Czasami robię wyjątki dla osób które były moimi klientami (głównie które kupiły instrukcję, zwłaszcza w przypadku Explorera, gdzie skala kradzieży jest masowa).
A ja stawiam na " White'sowski trójkąt ": MXT , TM 808 , BEACH HuNTER ID . Wprawdzie zastanawiałem się nad sprzedażą BH , ale , chyba " dam nam szansę '