Witam,
Chciałbym zapoczątkować/zaproponować wątek, który mówiłby konkretnie o polskich próbach, zgłoszeniach i uzyskanych patentach w tej dziedzinie (detektory metali, sposoby, metody, etc).
Z góry uprzedzam, że auto promocji nie będzie bo ja patentów w polskim UP na razie nie mam.
Jeśli ktoś ma informacje na ten temat - to proszę o informacje w tym wątku.
Pozdrawiam
Zainteresowany Taktyk
Polskie próby i patenty w tej dziedzinie...
Re: Polskie próby i patenty w tej dziedzinie...
Zrobił by może ktoś z was dobry wykrywacz na kolorek może ty Taktyk jakiś analog typu Vlf
Jak Gold mask 3 czy xp .Bo nic konkretnego na naszym rynku w tej dziedzinie nie ma . Żadnych nowatorskich rozwiązań oprócz kopii
Jak Gold mask 3 czy xp .Bo nic konkretnego na naszym rynku w tej dziedzinie nie ma . Żadnych nowatorskich rozwiązań oprócz kopii
Re: Polskie próby i patenty w tej dziedzinie...
Gdzieś mam plik polskich patentów, ale w wersji papierowej i nie mam czasu robić listy.
Ja mam jeden patent przyznany (wykrywacz z widmem rozmytym) i jeden odrzucony (z początku lat 90-tych) dotyczący trajektorii wiroprądowych (znane obecnie min. z ruskich wykrywaczy AKA czy V3i). Można sobie posprawdzać, a zwłaszcza ci co myślą, że Rosjanie to wymyślili
Jak kogoś to interesuje, to sobie znajdzie.

proscan
Ja mam jeden patent przyznany (wykrywacz z widmem rozmytym) i jeden odrzucony (z początku lat 90-tych) dotyczący trajektorii wiroprądowych (znane obecnie min. z ruskich wykrywaczy AKA czy V3i). Można sobie posprawdzać, a zwłaszcza ci co myślą, że Rosjanie to wymyślili
Jak kogoś to interesuje, to sobie znajdzie.
proscan