Instrukcja w języku polskim do MD3006 GC1006 Velleman CS150
Instrukcja w języku polskim do MD3006 GC1006 Velleman CS150
witam serdecznie!!! już od dłuższego czasu poszukuję instrukcji obsługi w języku polskim do wykrywacza metali MD 3006/GC1006. oczywiście pokryję wszystkie koszty! czy mógłby mi pan pomóc?
Re: Instrukcja w języku polskim do MD3006 GC1006 Velleman CS150
Wysłałem na emaila to co kiedyś udostepniono w necie.
proscan
proscan
Dzięki serdeczne z całego serca
Witam! Podobnie jak kolega miałbym prośbę, czy mógłby mi Pan wysłać na e-mail'a instrukcję do wykrywacza metali MD 3006 ?
Z góry serdecznie dziękuję!
Z góry serdecznie dziękuję!
Instrukcja
Witam. Dzisiaj kupiłem wykrywacz md-3006 czy mógł bym prosić o instrukcje w języku polskim?
Z góry ślicznie dziękuje
Pozdrawiam wilkk2003
Z góry ślicznie dziękuje
Pozdrawiam wilkk2003
Witam Pana i ja bidulek prośbe mam o tą instrukcje 

Stokrotne dzięki prosze mi powiedzie czy to naprawde taki szit?najpierw kupiłem a dopiero teraz na forum zajżałem
czy jest szansa ustawic toto na monety?
czy jest szansa ustawic toto na monety?Re: Instrukcja w języku polskim do MD3006 GC1006 Velleman CS150
Na monety - oczywiście. Tyle tylko, że zasięg będzie mizerniutki.
Poza tym, to statyk i to marnie wykonany. Będą więc problemy ze stabilnością, ciągłym dostrajaniem do gruntu itp.
Oczywiście da się znajdować, tyle tylko że efektywnośc takich poszkiwań będzie kiepska.
proscan
Poza tym, to statyk i to marnie wykonany. Będą więc problemy ze stabilnością, ciągłym dostrajaniem do gruntu itp.
Oczywiście da się znajdować, tyle tylko że efektywnośc takich poszkiwań będzie kiepska.
proscan
Podziękowania
Dzięki za instrukcję. Bez Ciebie nieporadziłbym sobie z nim. Dzięki. Pozdrawiam
Ja również bardzo proszę o przesłanie mi instrukcji!!! Z góry dziękuję!!!
W końcu przygotowałem (osobiście przetłumaczyłem i opracowałem) wersję pdf z instrukcją do wykrywaczy MD 3006 GD 1006 Velleman CS150 (i wszelkich innych klonów).
Instrukcja liczy w sumie 12 stron i jest przygotowana profesjonalnie, bez potworków językowych i błędów świadczących, że tłumacz nie zna się na wykrywaczach. Instrukcję tą można KUPIĆ tutaj:
http://www.proscan.gliwice.pl/forum/vie ... 4889#14889]
Instrukcja do użytku osobistego. Jeśli ktoś chce sprzedać taki wykrywacz i potrzebuje instrukcji, by ją dołączyć, to zapraszam na "tradycyjne" zakupy.
Dotychczasowo w tym miejscu darmowo udostępniałem instrukcję do Micronta 4003, która nieco się różniła od w/w modeli. Obecnie instrukcję to "zdjąłem" - być może pojawi się ponownie, bardziej dopracowana i wersji płatnej.
proscan
Instrukcja liczy w sumie 12 stron i jest przygotowana profesjonalnie, bez potworków językowych i błędów świadczących, że tłumacz nie zna się na wykrywaczach. Instrukcję tą można KUPIĆ tutaj:
http://www.proscan.gliwice.pl/forum/vie ... 4889#14889]
Instrukcja do użytku osobistego. Jeśli ktoś chce sprzedać taki wykrywacz i potrzebuje instrukcji, by ją dołączyć, to zapraszam na "tradycyjne" zakupy.
Dotychczasowo w tym miejscu darmowo udostępniałem instrukcję do Micronta 4003, która nieco się różniła od w/w modeli. Obecnie instrukcję to "zdjąłem" - być może pojawi się ponownie, bardziej dopracowana i wersji płatnej.
proscan
Ostatnio zmieniony sob mar 12, 2011 5:49 pm przez ProScan, łącznie zmieniany 1 raz.