Minelab Explorer SE PRO
-
dziuba8024
Minelab Explorer SE PRO
podaje link do aukcji
moje pytanie czy wlasciciel moze wysylal ten sprzet do Pana ? (do naprawy , lub diagnozy )
http://allegro.pl/wykrywacz-metali-mine ... 27146.html
moje pytanie czy wlasciciel moze wysylal ten sprzet do Pana ? (do naprawy , lub diagnozy )
http://allegro.pl/wykrywacz-metali-mine ... 27146.html
Re: Minelab Explorer SE PRO
Nie.
Jakby próbował, to i tak bym odmówił.

proscan
Jakby próbował, to i tak bym odmówił.
proscan
Ten wykrywacz jest bardzo łądnie opisany
Chyba tym wykrywaczem znaleziono czołg... jeszcze na chodzie i się niechcący dostał pod gąsienice...
Taaaa, stelaż i podłokietnik też się same połamały?Rozszczelniła się obudowa i jedna z płytek (elektronika) zagięła się
Chyba tym wykrywaczem znaleziono czołg... jeszcze na chodzie i się niechcący dostał pod gąsienice...
-
sebmar_2005
czy jest możliwość zakupienia samej elektroniki bezpośrednio w minelabie ,wiem ze kolega Proscan przerabiał temat z firmą xiking odnośnie serwisu minelaba ,ale nadal nie została rozwiazana kwestja napraw pogwarancyjnych ,czy w naszym nieszczęsnym padole oprócz uprzejmości właściciela (w szczególnych przypadkach**
tego serwisu jest ktoś kto podejmuje się tak skomplikowanych napraw ,czy istnieje moziwość serwisu bezpośrednio u producenta
tego serwisu jest ktoś kto podejmuje się tak skomplikowanych napraw ,czy istnieje moziwość serwisu bezpośrednio u producenta
Raczej nie.czy jest możliwość zakupienia samej elektroniki bezpośrednio w minelabie
Z tego co wiem Viking zapewnia serwis pogwarancyjny - tj. odsyła do Minelaba w razie bardziej skomplikowanych napraw.ale nadal nie została rozwiazana kwestja napraw pogwarancyjnych
Tutaj mamy przykład co zostanie wymienione w wykrywaczu (co prawda gwarancyjnym), który jak sam przyznał właściciel wcale nie był zepsuty:
http://www.poszukiwanieskarbow.com/foru ... 10&t=94263
ps. a tak naprawdę nic się specjalnie nie działo ale gwarancja się kończyła więc chciałem go sprawdzić no i pozytywnie mnie w tej Irlandii zaskoczyli
Fuszerów którzy podejmą się naprawy wykrywacza nie brakuje. Poprawki po nich kosztują więcej niż naprawa.czy w naszym nieszczęsnym padole oprócz uprzejmości właściciela (w szczególnych przypadkach** tego serwisu jest ktoś kto podejmuje się tak skomplikowanych napraw
Oczywiście.czy istnieje moziwość serwisu bezpośrednio u producenta
proscan[/quote]
-
sebmar_2005
gdyby można spróbowac naprawy u kolegi Proscana to bym się potargował ,a tak zalicytuję tylko do wartości cewki ,reczta jest w tym stanie bezwartościowa,skoro viking zrezygnował z zaoferowania dalszej naprawy to jest bardzo źle
Jeśli w ciągu roku można doprowadzić do takiego stanu wykrywacz warty jako nowy ok. 5tys. to ja miałbym wątpliwości nawet co do tej cewki czy oby na pewno wszystko z nią jest OK.sebmar_2005 pisze:a tak zalicytuję tylko do wartości cewki ,reczta jest w tym stanie bezwartościowa
No i niewiele pomyliłem się przy diagnozie przyczyny uszkodzenia - wykrywacz został najechany przez samochód.
Nie trafiłem jedynie w typ pojazdu
Nie trafiłem jedynie w typ pojazdu
Gdyby był prosto spod koła bez prób naprawy kupiłbym.