Land Ranger

Pisz jeśli masz kłopot w opanowaniu wykrywacza, nie rozumiesz jego zachowania, poszukujesz instrukcji obsługi
ODPOWIEDZ
Zapytanie_email

Land Ranger

Post autor: Zapytanie_email »

hej od dluzszego czasu mam wykrywacz Bounty Hunter - land ranger nowy nie urzywany,troche poczytalem i niewiele wiem na jego temat a ten akurat jest na baterie R9.wiec prosba z mojej strony czy jest szansa na urzytkowanie tego spretu za twoja pomoca.
ProScan
Właściciel

Re: Land Ranger

Post autor: ProScan »

Nie rozumiem w czym miałbym pomóc (?) W nauce obsługi? Moje usługi w tym zakresie są płatne.

:pa

proscan
kozik64@wp.pl

Post autor: kozik64@wp.pl »

witam myslalem o instrukcji najlepiej po polsku a koszty wiadomo wchodza w gre
ProScan
Właściciel

Instrukcję do LR mam. Cennik tutaj: http://www.proscan.gliwice.pl/docs/cennikwww.pdf

Trzeba tyko ustalić jaka wersja oprogramowania jest w nim jest zainstalowana, bo są dosyć znaczne różnice. W starszym sofcie pojawiają się komunikaty na ekranie typu "rY" (czyli Ready) i wskazujące etapy strojenia w powietrzu i przy ziemi "Ar" czy "gnd".

Ile lat ma wykrywacz?

proscan
kozik64@wp.pl

to jest dokladnie ten model mysle ze bedzie Ci latwiej powiedziec cos wiecej na jego temat.cennik ok :) http://www.kellycodetectors.com/bountyh ... gerbuy.htm
ProScan
Właściciel

Proszę opisać co się dzieje po włączeniu wykrywacza na ekranie. Po wyglądzie nie rozpoznam.

proscan

PS Z racji wyjazdu - odpowiem dopiero w piątek.
kozik64@wp.pl

po wlaczeniu wyskakuje duzo ciekawych zeczy np:na monitorze pojawily sie zegary i szalejaca wskazówka w dodatku piszczy wiec w pomieszczeniu raczej nie zdaje egzaminu.mysle ze to by bylo na tyle prosze napisz co o tym sądzisz i czy jest szansa bym to ogarnol[/i][/b][/quote]
ProScan
Właściciel

A co mam sądzić? Wykrywacza na pewno nie ma sensu testować w pomieszczeniu.

Bez instrukcji kolega na pewno nie da rady. Ale nie gwarantuję, że instrukcja pomoże (tym bardziej, że nadal nie wiem, która to wersja).

Mogę zaproponować obie instrukcje w cenie jednej (tej z nowym softem).

proscan
kozik64@wp.pl

sprawa jest o tyle latwiejsza ze wykrywacz nie ma jakis cudnych oznaczen tylko pelna nazwe i juz wiec gdy bedzie instrukcja mysle ze sobie poradze.nie mam wyjscia,poprosze obie :)
ProScan
Właściciel

Proszę zatem o wybór sposobu zapłaty - ale to już bezpośrednio na mój email, nie na forum.

proscan
ODPOWIEDZ