Instrukcja do Whites`a Spectra V3i
Potrzebna instrukcja Spectra v3/V3i
Witam, czy instrukcja do V3 i V3i to osobne różniące się bardzo opracowania? Czy instrukcje drukuje Pan w kolorze?
Potrzebuję instrukcję do V3i, zastanawiam się nad Vx3 ze względu kwestie techniczne które tam objaśniano. W przypadku zakupu tych dwóch instrukcji jak to na dzisiaj będzie wyglądało cenowo z wysyłką priorytetową?
Proszę o kontakt na mail.
Pozdrawiam!
Potrzebuję instrukcję do V3i, zastanawiam się nad Vx3 ze względu kwestie techniczne które tam objaśniano. W przypadku zakupu tych dwóch instrukcji jak to na dzisiaj będzie wyglądało cenowo z wysyłką priorytetową?
Proszę o kontakt na mail.
Pozdrawiam!
Re: Potrzebna instrukcja Spectra v3/V3i
Witam,
Na forum nie udzielam informacji o cenach, ale kilka informacji ogólnych mogę przekazać.
1. Instrukcje drukuję na laserze czarno-białym. Wydruk w kolorze byłby dla mnie nieopłacalny, gdybym miał pozostać przy obecnej cenie, tym bardziej że musiałbym specjalnie do drukowanie instrukcji Spectra kupić sobie taką drukarkę
2. Instrukcje V3 i V3i różnią się dosyć wyraźnie.
3. Jeśli Pan zamówi instrukcję do V3i, to do wskazanych 20 stron z VX3 dołożę gratis.

proscan
Na forum nie udzielam informacji o cenach, ale kilka informacji ogólnych mogę przekazać.
1. Instrukcje drukuję na laserze czarno-białym. Wydruk w kolorze byłby dla mnie nieopłacalny, gdybym miał pozostać przy obecnej cenie, tym bardziej że musiałbym specjalnie do drukowanie instrukcji Spectra kupić sobie taką drukarkę
2. Instrukcje V3 i V3i różnią się dosyć wyraźnie.
3. Jeśli Pan zamówi instrukcję do V3i, to do wskazanych 20 stron z VX3 dołożę gratis.
proscan
Witam, przeglądałem na szybko te isntrukcje, ciężko wybrać 20 stron z całości, nie chcę też wyrwanych informacji z kontekstu. Jako, że informacji o obsłudze tych wykrywaczy jest niewiele, wolę jednak zamówić dwie kompletne instrukcje czyli do V3i i Vx3. Instrukcja od starej v3 nie wniesie raczej nic dodatkowego poza funkcjami które zabrano w V3i.
No to wystarczy dopłacić tyle zł, ile brakuje do kompletu (bo 20 stron jest gratis).
Koszty przesyłki po mojej stronie.

proscan
Koszty przesyłki po mojej stronie.
proscan
Ok, dziękuję.
W kwestii szczegółów odpisałem na mail.
Pozdrawiam i Wesołych Świąt.
W kwestii szczegółów odpisałem na mail.
Pozdrawiam i Wesołych Świąt.
Instrukcje dotarły, bardzo dobrze zabezpieczone, wszystko gra. Dziękuję.
Czy były próby tłumaczenia zawartości menu Quick reference?
-
Hrabia Struś
Instrukcja do Whites`a Spectra V3i
Witam
Jestem zainteresowany kupnem pełnej wersji instrukcji w j. polskim do Whites`a Spectra V3i. Bede wdzieczny za pomoc
Hrabia Struś
Jestem zainteresowany kupnem pełnej wersji instrukcji w j. polskim do Whites`a Spectra V3i. Bede wdzieczny za pomoc
Hrabia Struś
Re: Imstrukcja do Whites`a Spectra V3i
Instrukcja jest w ofercie. Kosztuje na chwilę obecną 74zł (tyle ile ma stron). W tym koszt przesyłki.
Dalsze informacje i pełny cennik instrukcji (nr konta tamże): http://www.proscan.gliwice.pl/forum/vie ... ?f=2&t=177

proscan
Dalsze informacje i pełny cennik instrukcji (nr konta tamże): http://www.proscan.gliwice.pl/forum/vie ... ?f=2&t=177
proscan
Re: Instrukcja do Whites`a Spectra V3i
Bardzo wartościowym jest też opracowanie dla VX3. Jak chcesz się bardziej w temat wgłębić to obowiązkowo zajrzyj także do tej instrukcji. Na stronie producenta można pobrać i przeglądnąć o co chodzi.
Warto też poczytać instrukcję którą producent umieścił w samym wykrywaczu. Jest to bardzo fajna instrukcja w pigułce która niejednokrotnie wykracza zakresem poza papierowe opracowanie. Mam wrażenie, że te instrukcje nie napisała jedna osoba. Niestety menu Spectry nie doczekało się jak na razie spolszczenia.
Warto też poczytać instrukcję którą producent umieścił w samym wykrywaczu. Jest to bardzo fajna instrukcja w pigułce która niejednokrotnie wykracza zakresem poza papierowe opracowanie. Mam wrażenie, że te instrukcje nie napisała jedna osoba. Niestety menu Spectry nie doczekało się jak na razie spolszczenia.