Witam proszę o poradę na temat tego sprzętu -http://www.allegro.pl/show_item.php?item=157777959
Mam na myśli , czy nadaje się na monetki i czasem do lasu, no i może pamiętasz w jakim był stanie skoro był u Ciebie w serwisie. Jestem w trakcie zbierania kasy na X70 ale to może być dopiero na jesieni ,albo nigdy.Więc tymczasem może ten whites tylko później może być duża strata , a z rozsądkiem ostatnio u mnie kiepsko .
Pozdr.
Czy ten sprzęt się nadaje?
Re: Czy ten sprzęt się nadaje?
Dzięki Proscan
Pocieszę się chyba tylko tym , że nie stracę kasy a i mój rozsądek dzięki Tobie zyska.
pozdr.
Pocieszę się chyba tylko tym , że nie stracę kasy a i mój rozsądek dzięki Tobie zyska.
pozdr.
Ale nie zrozum źle. Ja niczego złego o tym wykrywaczu nie mogę powiedzieć.
Sprzedający mnie tylko postawił w głupiej sytuacji, dlatego wyjaśniałem.
proscan
Pomijając bardzo ważne kwestie poruszone przez PROSCANa uważam, że cena wyjściowa jest i tak bardzo atrakcyjna (przy załozeniu, że urządzenie w ogóle działa).
Pozdroofki
IdeL
PS. Zastanawiałem sie nawet na jego zakupem - ale życie jest dla mnie najwyższą wartością, więc nie chcę aby żona utłukła mnie deską do krojenia chleba
Pozdroofki
IdeL
PS. Zastanawiałem sie nawet na jego zakupem - ale życie jest dla mnie najwyższą wartością, więc nie chcę aby żona utłukła mnie deską do krojenia chleba
Przejście z Eagle II na Spectrum to:
- łatwiejsza obsługa;
- lepsza sonda (o ile nie było BM 950-tki)
- programy własne (o ile nie było w danej wersji)
- lepsza ergonomia.
- preamp gain ustalany programowo (nie przekłamuje pomiaru głębokości)
Wątpię czy żonę wzruszą takie argumenty.
proscan
- łatwiejsza obsługa;
- lepsza sonda (o ile nie było BM 950-tki)
- programy własne (o ile nie było w danej wersji)
- lepsza ergonomia.
- preamp gain ustalany programowo (nie przekłamuje pomiaru głębokości)
Wątpię czy żonę wzruszą takie argumenty.
proscan
Nie wzruszą
Pozdroofki
IdeL
Pozdroofki
IdeL