Witam
Kupilem wykrywacz White's Prizm 5G i potrzebuje troche informacji u zrodła .Jak sie sprawuje ten wykrywacz w terenie ,na co zwracac uwage do ktorego White's,a
go porownac,no i potrzebowałbym instrukcje w jezyku polskim
White's Prizm 5G
Re: White's Prizm 5G
Jak się sprawuje detektor, to Pan będzie wiedział najlepiej!
Proponuję zwrócić uwagę na szczelność sondy - jeśli klejenie jest niestaranne (co się niestety zdarza), to należy od razu to zabezpieczyć, albo reklamować.
instrukcja jest w ofercie i cenniku.

proscan
Proponuję zwrócić uwagę na szczelność sondy - jeśli klejenie jest niestaranne (co się niestety zdarza), to należy od razu to zabezpieczyć, albo reklamować.
instrukcja jest w ofercie i cenniku.
proscan
Witam
W spisie jest White's Prizm VG a ja potrzebuje do White's Prizm 5G nie mam pojecia czy to jest to samo .Jezeli ma Pan instrukcje po polsku do White's Prizm 5G to prosze podac nr konta to wpłace pieniadze
W spisie jest White's Prizm VG a ja potrzebuje do White's Prizm 5G nie mam pojecia czy to jest to samo .Jezeli ma Pan instrukcje po polsku do White's Prizm 5G to prosze podac nr konta to wpłace pieniadze
VG to to samo co 5G.
Sam producent stosuje cyfry rzymskie, aczkolwiek dla wersji 5G użył cyfry arabskiej.

Nr konta jest na dole, na samym końcu, cennika.

proscan
Sam producent stosuje cyfry rzymskie, aczkolwiek dla wersji 5G użył cyfry arabskiej.

Nr konta jest na dole, na samym końcu, cennika.
proscan