Aktualna sytuacja z serwisem wykrywaczy firmy Minelab
Re: Aktualna sytuacja z serwisem wykrywaczy firmy Minelab
Czyli powyższa informacja oznacza że, Talcomp jest obecnie dystrybutorem produktów Minelaba, tak?
Tak. Myślę że na detektory z jego dystrybucji trzeba będzie poczekać jeszcze trochę, ale do jasnych umysłów geniuszy marketingu w Minelabie dotarło, do czego prowadzi monopol.

proscan
proscan
Brawo! Już dawno to było potrzebne bo zachowanie obecnego monopolisty przekraczało wszelkie granice. Mam nadzieję, że mocno odczują oni smak konkurencji na rynku i rurki im chociaż trochę zmiękną.
Mam pytanie dodatkowe.
Co będzie z osobami co instrukcje zakupiły (nawet kilka sztuk do różnych sprzętów) ale już obecnie tych instrukcji nie posiadają ponieważ zbyły sprzęt wraz z instrukcją ?? Trudno mieć instrukcję do sprzętu którego się już nie posiada...
Na co będzie można wtedy liczyć ??
PS> Krisssk rurki miękły w pewnym miejscu w Fisherze F75 i jak widać tylko on pozostaje dalej w monopolu
Co będzie z osobami co instrukcje zakupiły (nawet kilka sztuk do różnych sprzętów) ale już obecnie tych instrukcji nie posiadają ponieważ zbyły sprzęt wraz z instrukcją ?? Trudno mieć instrukcję do sprzętu którego się już nie posiada...
Na co będzie można wtedy liczyć ??
PS> Krisssk rurki miękły w pewnym miejscu w Fisherze F75 i jak widać tylko on pozostaje dalej w monopolu
Starym/stałym klientom pomocy nie odmówię, ale ogólnej odpowiedzi nie mam - każdy przypadek będzie inny.Co będzie z osobami co instrukcje zakupiły (nawet kilka sztuk do różnych sprzętów)
proscan
Witam!
Jestem właśnie przed zdecydowaniem i kliknięciem (zakupieniem) Minelaba Go Find 40.
Nie wiem czy warto, ale urzekła mnie szybkość składania a co za tym idzie możliwość skoku na enduro i zwiania z kontrowersyjnego terenu...
Jako że (kupię z gwarancją, ale czas leci) potencjalnie naprawia Pan sprzęt tylko z Talcompu, a tam jakoś tego sprzętu nie widzę (albo znaleźć nie umiem) to mam pytanko,
od którego dystrybutora zdrowie pozwoli Panu potencjalnie przyjąć sprzęt do naprawy?
Pozdro
OK, chyba nieaktualne bo nie wytrzymałem i właśnie kupiłem. Za parę dni realne testy w glebie.
Jestem właśnie przed zdecydowaniem i kliknięciem (zakupieniem) Minelaba Go Find 40.
Nie wiem czy warto, ale urzekła mnie szybkość składania a co za tym idzie możliwość skoku na enduro i zwiania z kontrowersyjnego terenu...
Jako że (kupię z gwarancją, ale czas leci) potencjalnie naprawia Pan sprzęt tylko z Talcompu, a tam jakoś tego sprzętu nie widzę (albo znaleźć nie umiem) to mam pytanko,
od którego dystrybutora zdrowie pozwoli Panu potencjalnie przyjąć sprzęt do naprawy?
Pozdro
OK, chyba nieaktualne bo nie wytrzymałem i właśnie kupiłem. Za parę dni realne testy w glebie.
zastanawiam się czy ta szybkość składania nie skończy się po po pierwszym zapiaszczeniu tej konstrukcjiwiciu_r pisze:urzekła mnie szybkość składani
Wydawało mi się, że jest to jasno napisane.od którego dystrybutora zdrowie pozwoli Panu potencjalnie przyjąć sprzęt do naprawy?
Na pewno nie będzie to Viking - nie kiwnę palcem żeby w jakimkolwiek stopniu pomóc tej firmie w sprzedaży (a deklaracja, że będę naprawiał sprzęt, którym handlują będzie taką pomocą).
Nie deklaruję, że na pewno spławię.
proscan
naprawa minelabów
Czy nadal nie naprawia Pan minelabów?
a co wynika z tego co napisałem powyżej?
Firma Talcomp przestała być dystrybutorem firmy Minelab.
W takim razie Minelab zwów jest na liście sprzętów niemile widzianych. Jeśli ktoś kupił w Talcompie lub u ich partnera, to zapraszam do kontaktu. Jeśli nie, to proszę się wykazać mają instrukcją (wydruk z lasera z naklejką). Jeśli to też nie, to tylko podwyższona opłata skłonna mnie przekonać, do wzięcia tego sprzętu do rąk.
Nie mam czasu.

proscan
W takim razie Minelab zwów jest na liście sprzętów niemile widzianych. Jeśli ktoś kupił w Talcompie lub u ich partnera, to zapraszam do kontaktu. Jeśli nie, to proszę się wykazać mają instrukcją (wydruk z lasera z naklejką). Jeśli to też nie, to tylko podwyższona opłata skłonna mnie przekonać, do wzięcia tego sprzętu do rąk.
Nie mam czasu.
proscan