Teknetics wznawia produkcję zielonego T2
Teknetics wznawia produkcję zielonego T2
Po tym jak już uporali się z walką z podróbkami, wznawiają oficjalnie produkcję zielonego T2
nie będzie miał dodatków z wersji Special (czy LTD) ale zobaczymy jak się będzie spisywał 
Re: Teknetics wznawia produkcję zielonego T2
W jaki sposób będzie można odróżnić podróbkę od oryginału
Chodzi mi o sprzęty np. używane, z drugiej ręki bądź z zagranicy 
chyba tylko po nr seryjnym i weryfikacji u producenta, w przypadku detektorów z naszej dystrybucji na pewno po karcie gwarancyjnej naszej z naszymi pieczatkami.
Właśnie chodziło mi tylko o te z nie polskiej dystrybucji.
Czyli teraz jak w Fisherach będzie się wyświetlał po włączeniu serial number
Po 2 cyfry na wyświetlaczu 
Czyli teraz jak w Fisherach będzie się wyświetlał po włączeniu serial number
Ja jestem w stanie rozróżnić po plastikach i po kablu od sondy. Różny jest też nieco odcień. Więcej widać po otwarciu elektroniki.

proscan
proscan
Tutaj mam takie same uwagi co do plastiku i kabelków bo mam obydwa. Będę chciał sprzedać ten orginal kupiony w USA. Nawiasem mówiąc to musiałem przełożyć z chinola potencjometr od głośności bo w orginale zepsuł się wyłącznik zasilania w potencjometrze. Jak zrobiłem testy w powietrzu na monecie to orginal był o jakieś 5 cm lepszy, w ziemi nie sprawdzałem. Zostawiam chinola bo mam go za grosze a do hobby mam samorobe. Widziałem że T2 sprzedają się na OLX za 2.4 tysiaka. Ładna kasa.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Z tego co wyczytałem na zachodnich forach ma nowe oprogramowanie w wersji 9 (bez dodatkowych trybów ) ale nie ma filtrów DST tak jak to jest w najnowszych modelach t2 se i omegi 8000 z softem 0.6 , wiec pozostaje problem zakłóceń i ciągłego wzbudzania . Firma wietrzy magazyny przed nadejściem nowych modeli flagowych.
Można spodziewać sie sporej obniżki na inne modele .
http://www.findmall.com/read.php?58,2237771
Można spodziewać sie sporej obniżki na inne modele .
http://www.findmall.com/read.php?58,2237771
Magiczne DST jest zbędne, wystarczy dobrze zestrojona sonda i problem EMI skurczy się jak dziurawy balonik
Owszem gdzieś tam po liniami WN może coś tam pisnąć ale to marginalne przypadki.
Owszem gdzieś tam po liniami WN może coś tam pisnąć ale to marginalne przypadki.