Sonda do CSCOPE CS5MX
-
Zapytanie_email
Sonda do CSCOPE CS5MX
Witam może Pan posiada na sprzedaż, bądz wie gdzie mogę nabyć cewkę do mojego wykrywacza C.SCOPE CS5MX ???
Re: Sonda do CSCOPE CS5MX
Nie, nie mam.
W ogóle nie widuję sond do CSCOPE "luzem". ta firma jako jedna z nielicznych zaniedbuje możliwość zarabiania na akcesoriach typu sondy - inni mnożą przeróżne sondy jak króliki (czy potrzebne, czy nie).
Zapasowe sondy tylko do nabycia u dealerów CSCOPEa. Prawie na pewno taka sonda będzie kosztowała więcej niż jest wart Pana wykrywacz.
A co się stało z Pana sondą? Zgubił Pan? Oddał w ręce jakiegoś pseudo-naprawiacza?

proscan
W ogóle nie widuję sond do CSCOPE "luzem". ta firma jako jedna z nielicznych zaniedbuje możliwość zarabiania na akcesoriach typu sondy - inni mnożą przeróżne sondy jak króliki (czy potrzebne, czy nie).
Zapasowe sondy tylko do nabycia u dealerów CSCOPEa. Prawie na pewno taka sonda będzie kosztowała więcej niż jest wart Pana wykrywacz.
A co się stało z Pana sondą? Zgubił Pan? Oddał w ręce jakiegoś pseudo-naprawiacza?
proscan
Re: Sonda do CSCOPE CS5MX
Cytuję odpowiedzi - ku przestrodze.

proscan
A kto wymieniał kabel i na jaki?wymieniałem już kiedyś kabel, osłonę cewki kleiłem bo się rozszczelniła
Kabel ma być taki jak w oryginale. Dwie pary przewodów. Każda para ze swoim indywidualnym ekranem.Wymieniałem go sam. A zakupiłem go w sklepie elektronicznym. Na pewno nie jest identyczny bo takiego w moim rejonie nie mogłem dostać. Gdyby mi Pan doradził jaki powinien być to zmieniłbym na własciwy.
proscan