Bardzo fajny sprzet poza jednym ogromnym mankamentem- panel -
jest to zwykła troche grubsza folia przyklejona do obudowy masakra
kiedy dotykamy srodka boki odchodzą jest to przyklejone na cos w rodzaju tasmy dwustronnej
czy jest mozliwosć wymiany tego elementu na nowy ?
Panel czołowy Fisher F5
Re: Panel czołowy Fisher F5
czy jest mozliwosć wymiany tego elementu na nowy ?
Tak, oczywiście ale nie u mnie. Ja nie mam możliwości kupowania czegokolwiek u Fishera. Mam kilka drobiazgów, ale nie do tego modelu.
Z tego co się orientuję, to u Vikinga mają takie rzeczy.
proscan
jasne dzieki 
-
Zapytanie_email
Dzień dobry.
W wykrywaczu Fisher F5 nie działa ekran dotykowy, nie wyświetla wszystkiego, jednak sterowanie gałkami działa poprawnie. Czy spotkaliście sie z czymś takim? Ile kosztowałaby naprawa?
Pozrdrawiam
W wykrywaczu Fisher F5 nie działa ekran dotykowy, nie wyświetla wszystkiego, jednak sterowanie gałkami działa poprawnie. Czy spotkaliście sie z czymś takim? Ile kosztowałaby naprawa?
Pozrdrawiam
Z F5 który posiada ekran dotykowy nie spotkałem się.
Pan zapewne też takiego nie ma. Kiedyś na pewno pojawią się jakieś ekrany dotykowe - jak w smartfonach. Ale póki co, to żaden hobbystyczny wykrywacz tego nie ma.
Mogę się domyślać, że nie działają klawisze na panelu (klawiatura foliowa). Z tego co czytam, to także ekran LCD jest uszkodzony.
Odpowiedź jak i adresat, gdzie należy się udać - powyżej.

proscan
Pan zapewne też takiego nie ma. Kiedyś na pewno pojawią się jakieś ekrany dotykowe - jak w smartfonach. Ale póki co, to żaden hobbystyczny wykrywacz tego nie ma.
Mogę się domyślać, że nie działają klawisze na panelu (klawiatura foliowa). Z tego co czytam, to także ekran LCD jest uszkodzony.
Odpowiedź jak i adresat, gdzie należy się udać - powyżej.
proscan
-
Zapytanie_email
Witam,
Proszę o informacje o możliwości naprawy wykrywacza Fisher F5 – w wyniku zamoczenia klawiatura przestała prawidłowo działać.
Pozdrawiam
Proszę o informacje o możliwości naprawy wykrywacza Fisher F5 – w wyniku zamoczenia klawiatura przestała prawidłowo działać.
Pozdrawiam
Odpowiedź powyżej.
ja osobiście brzydzę się przed kontaktem z w/w dealerem Fishera, dzięki donosowi którego serwis pogwarancyjny tej marki w Polsce praktycznie przestał istnieć.
Ja to wymienię, jeśli klient sam sobie kupi u monopolisty i dostarczy mi ten panel.

proscan
ja osobiście brzydzę się przed kontaktem z w/w dealerem Fishera, dzięki donosowi którego serwis pogwarancyjny tej marki w Polsce praktycznie przestał istnieć.
Ja to wymienię, jeśli klient sam sobie kupi u monopolisty i dostarczy mi ten panel.
proscan