Zasięgi Xterra 70

Tutaj można zadać pytania o możliwości czy cechy konkretnego sprzętu, ewentualnie podawać uzyskiwane zasięgi. Można także rozważać jakiego rodzaju sprzęt będzie najwłaściwszy do danego celu.
leszek

Re: Zasięgi Xterra 70

Post autor: leszek »

Taaak , a ja zwracam honor ProScanowi .
Pisałem wcześniej jak to salamandra mojego kolegi zobaczyła nakrętkę mosiężną M3 i również miałem zamiar polamentować nad moją X-70
Lecz wybrałem się z moim kolegą do lasu . Fakt , wybębnił stalową pokrywę czołgową z prawie 2m głębokości, ale ze zlokalizowaniem łuseczki od pepeszki to miał kłopoty, na jego dwie ja wyciągałem 20 .
A z monetkami to już będzie całkiem cieniutko.
Więc miałeś racje ProScan , nie ma co porównywać.
Pozdrawiam.
SiD

Post autor: SiD »

Cieszę się, że wszystko dobrze się skończyło =D> . Najważniejsze to być zadowolonym ze sprzętu i jego rezultatów, tak aby poszukiwania sprawiały przyjemność. Pozdrawiam!
SiD
stanisław

Post autor: stanisław »

Upłyneło już sporo czasu , postanowiłem jednak dołożyć jeszcze jeden post do tego wątku, i wcale mi nie zależy co ktoś sobie o tym pomyśli . Kieruje to zdanko głównie do obecnych użytkowników X-70.
W trakcie okresu testowania X-70 (posiadam ją nadal i nie mam zamiaru sprzedać ) zakupiłem na allegro prawie nowego XLT E series , spędzałem z nim bardzo wiele czasu . Po 2 miesiącach sprzedałem i zakupiłem Explorera II ,nie wytrzymałem z nim nawet 2 miesięcy. Waga i ergonomia tych sprzętów , oraz przyjemność chodzenia nie umywają się do X-70.
Co do zasięgów to są tak niznacznie większe że szkoda wspominać .
Szkoda tylko że o tym można się przekonać dopiero na własnej skórze.
Pewnie są lepsze sprzęty od X-70 , ale jest niewiele bardziej przyjaznych w użytkowaniu.
pozdrawiam
ProScan
Właściciel

Post autor: ProScan »

Dziękuję - takich wpisów wszyscy życzylibyśmy sobie jak najwięcej, czyli prywatne opinie o sprzęcie (mile widziane także te krytyczne), subiektywne odczucia, informacje od użytkowników - z pierwszej ręki.

:1

proscan
ODPOWIEDZ