Kolejna podpadka

Pisz jeśli masz na oku jakiś wykrywacz (np. na allegro - podaj link) lub nie wiesz na co się zdecydować. Im precyzyjniej sformułowane pytanie, tym precyzyjniejsza odpowiedź. Przed zadaniem pytania należy samemu odrobić zadanie domowe (zapoznać się z ofertami dealerów, skorzystać z wyszukiwarki, przeglądnąć inne fora itd).
ODPOWIEDZ
ProScan
Właściciel

Kolejna podpadka

Post autor: ProScan »

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=177855326

Instrukcja po polsku na CD.

Jeszcze raz podkreślam, że wprowadzanie kopii instrukcji na rynek traktuję jako akty wrogie wobec mnie.

Widać, że wykrywacz jest pochodzenia niemieckiego lub francuskiego (naklejka na wskaźniku, zmieniająca opisy znalezisk), czyli próby tłumaczenia, że sobie właściciel zeskanował można z góry odrzucić, chociaż i tak nie ma to znaczenia - nie zgadzam się na kopiowanie moich tłumaczeń i czerpania z tego korzyści.

:smt018

proscan
bigi

Re: Kolejna podpadka

Post autor: bigi »

zeby wszystko bylo jasne, popros go o probke instrukcji i wszystko bedzie wiadome ;)
ProScan
Właściciel

Re: Kolejna podpadka

Post autor: ProScan »

O kurcze, szykuje się prowokacja. Zrób jak chcesz, ale nie zależy mi na tym. 8)

99% instrukcji do Garretta jest mojego autorstwa. Wyjątek to ACE 150/250 oraz GTP 1350, które robił sam sobie Talcomp (dlatego moja wersja ACE jest "publiczna" - można porównać jakość).

No i może jakieś tłumaczenia domowej roboty. :smt024

:pa

proscan
ODPOWIEDZ