jaki jest armand prospektor?

Pisz jeśli masz na oku jakiś wykrywacz (np. na allegro - podaj link) lub nie wiesz na co się zdecydować. Im precyzyjniej sformułowane pytanie, tym precyzyjniejsza odpowiedź. Przed zadaniem pytania należy samemu odrobić zadanie domowe (zapoznać się z ofertami dealerów, skorzystać z wyszukiwarki, przeglądnąć inne fora itd).
ODPOWIEDZ
franczesko

jaki jest armand prospektor?

Post autor: franczesko »

witam wszystkich potrzebuje pomocy na temat wykrywacza PROSPECTOR polskiej firmy Armand.czy byłby to dobry wybór mam na myśli tylko i wyłącznie spacery po plażach naszych jezior i naszego polskiego morza celem zbieractwa drobnego : monety, jakaś biżuteria i wszystko co ciekawe oprócz kapsli i śmieci. podkreślam że nie interesuje mnie zbieranie militarii i szukanie po terenach leśnych byłych potyczek wojennych i stacjonowania wojsk. Będe bardzo wdzieczny za odpowiedz a przy okazji jak ktoś ma na myśli wykrywacz innej firmy do takich celów w cenie do 1600 chetnie posłucham.pozdrawiam gtist@interia.pl
ProScan
Właściciel

Re: jaki jest armand prospektor?

Post autor: ProScan »

Mamy tutaj na forum producenta wykrywaczy Armand, więc on na pewno będzie polecał.

Ja polecał nie będę.

Polecę natomiast do w/w celów Garretta ACE 250 lub Minelab X30.

PS

Miałem jednego z nowszych Armandów w rękach. Są wyraźnie lepsze od tych starych, o bardzo kiepskiej opinii. Niestety Armand popełnił tragiczny moim zdaniem błąd marketingowy i nie nadał nowych nazw nowym, lepszym produktom.

Strzał we własne kolano.
franczesko

Bardzo dziękuje za odpowiedź p. ProScanie, według wskazówek zapoznam się z tymi 2 produktami bliżej, ale na pierwszy rzut oka widze że cena tych produktów jest o wiele tańsza od tej którą zakładałem (1600zł.)tzn., że do moich celów nie potrzebny jest droższy? jeszcze raz dziękuje.Pozdrawiam
ProScan
Właściciel

Post autor: ProScan »

Tak sądzę. Nie warto szastać pieniędzmi jeśli nie zamierza się iść na jakieś ekstremalne poszukiwania.

Do ACE można dokupić ewentualnei większą sondę, ale na monety zasięg i tak nie wzrasta znacząco.

:pa

proscan
franczesko

myślałem o tym bo minelab jest wpromocji w vikingu przeceniony z 1699 na 1299, a garret ace 250 jest w cenie 869, więc po promocjach nadal jest ta różnica ok. 500 stów, a ja panie ProScanie jestem jak niewierny Tomasz ciężko mi się przekonac dopóki ktoś kto ma takie jak pan takie pojęcie w tym zawiłym temacie powie mi krótko kupuj ace 250 lub x 30 i jedź na plaze szukać.przepraszam że truje jeszcze raz bardzo i to bardzo dziękuje za odpowiedź.szacunek pozdrawiam
ODPOWIEDZ