ace 150 / 250 ???? slaby budzet duze wymagania :DD

Tutaj można zadać pytania o możliwości czy cechy konkretnego sprzętu, ewentualnie podawać uzyskiwane zasięgi. Można także rozważać jakiego rodzaju sprzęt będzie najwłaściwszy do danego celu.
ODPOWIEDZ
michal1234

ace 150 / 250 ???? slaby budzet duze wymagania :DD

Post autor: michal1234 »

tak jak w temacie !! prosze o pomoc i porownanie
giagi

Re: ace 150 / 250 ???? slaby budzet duze wymagania :DD

Post autor: giagi »

kup sobie 150 tak samo cienki jak 250 ale za tańszy, te bajerki w ace250 i tak nie wiele się przydają,
a potem jak już się Ci kanerek znudzi kupisz sobie coś porządnego.... :D
ProScan
Właściciel

Post autor: ProScan »

te bajerki w ace250 i tak nie wiele się przydają
O jakie bajerki chodzi ?

:?:

proscan
giagi

miałem na myśli namierzanie i dodatkowe amerykańskie wzorce dyskryminacji, ta cewka jest taka malutka że można się obyć bez tego pinpointa, w praktyce i tal najlepiej śmigać na all lub Jewelry i brać kanarka na słuch :)
moim zdaniem super sprzęcik do małego kolorka wyłapuje nawet śrut z wiatrówki a czasem takie drobiny miedzi lub mosiądzu że ich prawie nie widać, gdyby jeszcze tylko brał głębiej....
michal1234

Post autor: michal1234 »

a wieksze przedmoity nim znajde np milite?? bo mi na takic przedmiotach chyba b.zalezy!!! a najlepiej zeby lapal i to i to :D pzdR! odp.
giagi

no niestety na ACE masz tylko jedno "to" , o militarce raczej zapomnij, mój ace potrafił nie widzieć sporego złomu i to dość płytko leżącego.

Moim zdaniem ACE to fajny sprzęcik na kolorek, głównie na monetki i dla ludzi bez saperki lecz z małą ogrodniczą łopatką jak to zresztą widać na samym opakowaniu ACE :)
mark

Post autor: mark »

giagi pisze:no niestety na ACE masz tylko jedno "to" , o militarce raczej zapomnij, mój ace potrafił nie widzieć sporego złomu i to dość płytko leżącego.

Moim zdaniem ACE to fajny sprzęcik na kolorek, głównie na monetki i dla ludzi bez saperki lecz z małą ogrodniczą łopatką jak to zresztą widać na samym opakowaniu ACE :)
Jak mialem Ace to zdazalo mi sie na "znajomych" polach chodzic bez saperki.Po co targac zelastwo?Nie kopalem glebiec niz 30 Cm .Ace za ta kase to jest najlepszy sprzet w swojej klasie;asi.Mam teraz F4 ,jest lepszy ,ale i tez sporo drozszy ,z czasem zaczynam dochodzic do wniosku-kazdy ma to na co go stac-w moim wypadku pewnie bedzie to F 75-i na tym ewolucja sie pewnie zakonczy,-=a moze nie ????Spokojnych swiat zycze_Marek.
klucznik

F75

Post autor: klucznik »

Zakonczylem ewolucje na F 75 i z tej perspektywy to Ace nie był taki zly.Troszkę moze za duzo jednostronnych sygnałów,bo lubie chodzić na wysokiej czułosci.Ale leciutki,poręczny,nieduza strata przy utracie.
Na milit to tylko PI (np.Nowak)
klucznik
PiterArnett

Post autor: PiterArnett »

giagi pisze:kup sobie 150 tak samo cienki jak 250 ale za tańszy, te bajerki w ace250 i tak nie wiele się przydają,
a potem jak już się Ci kanerek znudzi kupisz sobie coś porządnego.... :D
HAHAHAHAH na nie wiele sie przyda czyli z tego wniosek ze ja swoja przygode powinienem zaczynac od modelu 2500 bo 250 to dziecinna zabawka .Okazuje sie ze wiekszosc Polakow to PROFESIONALISCI ze sprzetem za gruba kase

Moze faktyczne lepej wydac te 700$ na model 2500 niz te 400$ na A250 z kupa dodatkow typu torby ,oslony 2 cewki dodatkowe cewka i przenosny pinpoint

Pozatym jak czytam te masy textow na roznych forach to za jakis rok to wiekszosc was zamowi georadar taki za 14 tys $ OKM EXP 4000
ODPOWIEDZ