Midas czy HS3

Pisz jeśli masz na oku jakiś wykrywacz (np. na allegro - podaj link) lub nie wiesz na co się zdecydować. Im precyzyjniej sformułowane pytanie, tym precyzyjniejsza odpowiedź. Przed zadaniem pytania należy samemu odrobić zadanie domowe (zapoznać się z ofertami dealerów, skorzystać z wyszukiwarki, przeglądnąć inne fora itd).
ODPOWIEDZ
michal1234

Midas czy HS3

Post autor: michal1234 »

Nurtuje mnie 1 sprawa dotyczaca wykrywki pi firmy saper model midas :) na wielu forach ludzie chwala sobie ten sprzet na militarke i porownuja do hs3 choc to 2 calkowicie inne wykrywki :) chcialbym jednak dowiedziec sie o nich cos wiecej co do czulosci osiagow i mozliwosci oraz jakosci tzn.wszystkiego!!
Dodam ze kupilem juz hs 3 ale pytam z ciekawosci :):):) pzdR! prosze o odp.
ProScan
Właściciel

Re: Midas czy HS3

Post autor: ProScan »

wielu forach ludzie chwala sobie ten sprzet na militarke
Proszę więc zapytać tych ludzi - ja tego typu sprzętami się nie zajmuję.

W rękach miałem tylko wykrywacze Nowaka i nie widziałem dwóch identycznych wykrywaczy.

:pa

proscan
michal1234

Post autor: michal1234 »

zreszta nieiwadomo jak to jest poza tym hs 3 ma wiecej zwolennikow :) po co ryzykowac i sie zastanawiac :D juz i tak nic z midasa bo mam hska p:DD i dobrze :D nx pzdR! i thx
SNIPERcom

Post autor: SNIPERcom »

michal1234 - kup jakąś markową piszczałkę i nie kupuj gówna sam kupiłem niby [brzydkie słowo] sprzęt bo HS 3 a chodzi jak chce ma dni ze łapie dobrze a ma takie ze zaczyna mnie trafiać
ODPOWIEDZ