fisher Coin Strike & Fisher CZ 3D & Fisher F75

Pisz jeśli masz na oku jakiś wykrywacz (np. na allegro - podaj link) lub nie wiesz na co się zdecydować. Im precyzyjniej sformułowane pytanie, tym precyzyjniejsza odpowiedź. Przed zadaniem pytania należy samemu odrobić zadanie domowe (zapoznać się z ofertami dealerów, skorzystać z wyszukiwarki, przeglądnąć inne fora itd).
ODPOWIEDZ
SNIPERcom

fisher Coin Strike & Fisher CZ 3D & Fisher F75

Post autor: SNIPERcom »

Fisher Coin Strike & Fisher CZ 3D & Fisher F75

Czym różnią sie w praktyce te 3 piszczałki dla przeciętnego poszukiwacza monetek ? Będę wdzięczny za krotka treściwą odpowiedz 2-3 zdania :)
ProScan
Właściciel

Re: fisher Coin Strike & Fisher CZ 3D & Fisher F75

Post autor: ProScan »

Nie wiem jak inni, ale ja nie rozumiem pytania.

W praktyce ?

Fisher 75 jest w Polsce od tygodnia, więc o praktyce trudno mówić. Pewnien dealer z wybrzeża nabył F75 (jest teraz na allegro). To chyba jedyna osoba która miała w ręku wszystkie wykrywacze. Możesz go spytać - oczywiście ewentulaną odpowiedź trzeba czytać między wierszami, bo to dealer konkurencyjnej marki. Rzecz jasna w Vikingu też pytaj - co najmniej testy w powietrzu na pewno zrobili.

Teoretycznie w praktyce od F75 ręka będzie mniej bolała.

:pa

proscan
SNIPERcom

Post autor: SNIPERcom »

chodziło mi o to która z nich jest najlepsza;)
ProScan
Właściciel

Post autor: ProScan »

#-o

A kto to może wiedzieć ?

Osobiście postawiłbym na F75, jako na konstrukcję najnowszą, a juz przetestowana (przez użytkowników Tekneticsa T2).

Prostota obsługi na pewno - CZ 3D

Cieżar - F75

Identyfikacja - chyba Coinstrike

Zasięg ????

Jakość dyskryminacji ????

Separacja śmieci żelaznych ????

Musisz sam przekopać sie przez fora i poszukać nt CZ 5/6/7, Coinstrike i częściowo T2 (bo na rzetelną, obiektywną ocenę F75 nie ma co liczyć).

Reszta w Twoich rękach.

:pa

proscan
ODPOWIEDZ