Fisher F75 kontra Teknetics T2
Fisher F75 kontra Teknetics T2
Witam,
jakie są różnice pomiędzy tymi dwoma wykrywaczami? Wizualnie są bardzo podobne. Według zestawienia osiągów pewnego dealera C-Scoope'a zasięg mają identyczny i podobnie znakomite wyniki jeśli chodzi o "widzenie" cennych przedmiotów przez żelazne śmieci. Czy jest coś co uzasadnia wydanie 800 zł więcej za Fishera F75?
Pozdrawiam
jakie są różnice pomiędzy tymi dwoma wykrywaczami? Wizualnie są bardzo podobne. Według zestawienia osiągów pewnego dealera C-Scoope'a zasięg mają identyczny i podobnie znakomite wyniki jeśli chodzi o "widzenie" cennych przedmiotów przez żelazne śmieci. Czy jest coś co uzasadnia wydanie 800 zł więcej za Fishera F75?
Pozdrawiam
Re: Fisher F75 kontra Teknetics T2
Witam,
Zasięgi w powietrzu porównywałem - faktycznie są identyczne. Ale w trybie statycznym, którego nie ma T2 jednak F75 daje więcej.
Czy to warte 800zł - nie wiem (czy aby nie dają dwóch sond ?)

proscan
Zasięgi w powietrzu porównywałem - faktycznie są identyczne. Ale w trybie statycznym, którego nie ma T2 jednak F75 daje więcej.
Czy to warte 800zł - nie wiem (czy aby nie dają dwóch sond ?)
proscan
Serdeczne dzięki za informacje
Pozdrawiam
Pozdrawiam
http://www.odkrywca-online.pl/fisher-75 ... tml#586102
Nie mogę zrozumieć dlaczego T2 "jest bardziej przekonującym i skutecznym" w stosunku do F75
Kto mi to wyjaśni ? Chętnie wysłucham Waszych opinii i komentarzy.

proscan
Nie mogę zrozumieć dlaczego T2 "jest bardziej przekonującym i skutecznym" w stosunku do F75
Kto mi to wyjaśni ? Chętnie wysłucham Waszych opinii i komentarzy.
proscan
Witam!
Może odpowiedź jest tutaj:
http://www.poszukiwanieskarbow.com/Foru ... 82&start=0
Osoba która jak czytałem wielokrotnie, pisała że sprzęt trzeba poznać dogłębnie, wydaje sądy po tygodniu posiadania sprzętu. Ile razy sprzęt był w użyciu? Chyba nawet jak na takiego tuza jak Denar/Raned to trochę za mało.
pozdrawiam
darek6
Może odpowiedź jest tutaj:
http://www.poszukiwanieskarbow.com/Foru ... 82&start=0
Osoba która jak czytałem wielokrotnie, pisała że sprzęt trzeba poznać dogłębnie, wydaje sądy po tygodniu posiadania sprzętu. Ile razy sprzęt był w użyciu? Chyba nawet jak na takiego tuza jak Denar/Raned to trochę za mało.
pozdrawiam
darek6
Dzięki za opinię - czekam na kolejne.
Raned zna się na wykrywaczach jak mało kto. Niestety swoją wiedzę zostawie dla siebie, a to co pisze bardzo często nie ma nic wspólnego z tym co wie.

proscan
Raned zna się na wykrywaczach jak mało kto. Niestety swoją wiedzę zostawie dla siebie, a to co pisze bardzo często nie ma nic wspólnego z tym co wie.
proscan
Witam!T2 mam stosunkowo krótko ale po paru wyjściach w teren mogę powiedzieć,że jest to bardzo prosty i skuteczny wykrywacz,Podoba mi się w nim to,że mogę w dosyć mocno zaśmieconym terenie chodzić na prawie max. czułości a wykrywacz jest stabilny.Ponoć nie można tego zrobić w F75.Może n a tym polega większa skuteczność T2?Pozdrawiam!
Być może. Ja tego nie zauważyłem - poziom zakłóceń obserwowałem raczej taki sam. Dla mnie zasadniczą wadą T2 jest gubienie nastaw po wyłączeniu zasilania.

proscan
proscan