Witam,
Jak widze w ofercie sprzedaży nie ma u nas dodatkowych cewek do Fisherów -np f4. Wydaje mi się, że gdzieś czytałem, być może było to jakieś forum z USA lub UK, że można ewentualnie stosować cewki z Bounty Huntera (tu widzę, że w ofercie u nas są różne cewki)- ale opinie chyba wskazywały, że mogą pojawiać się kłopoty dot. zasięgówi / pełnej "współpracy" wykrywacz-cewka? Czy tak jest? Czy stosuje ktoś tego typu rozwiązania?
Zastanawiam się nad dokupieniem mniejszej cewki lub koncentrycznej do swojego F4 (mam równieżtrudności z dokładnym namierzaniem cewką 2d w swoim).
Pozdrawiam,
MJL
Sodna cewka do fisher f4
Re: Rózne cewki do fisher f4
Witam,
Ja takich eksperymentów nie wykonywałem. Wtyki wydają się pasować, więc szansa jest bardzo duża.
Proponuję kontakt ze sprzedawcą i zapytanie, czy sondy z BH można podłączać do F4, by mieć pewność.

proscan
Ja takich eksperymentów nie wykonywałem. Wtyki wydają się pasować, więc szansa jest bardzo duża.
Proponuję kontakt ze sprzedawcą i zapytanie, czy sondy z BH można podłączać do F4, by mieć pewność.
proscan
-
terenowiec69
Re: Rózne cewki do fisher f4
Jeśli jestes zainteresowany zakupem nowej cewki 8" do f4 to odezwij sie na: grzegorzad@wp.plMJL pisze: Zastanawiam się nad dokupieniem mniejszej cewki lub koncentrycznej do swojego F4 (mam również trudności z dokładnym namierzaniem cewką 2d w swoim).
Pozdrawiam,
MJL