nieszczęsny podłokietnik w xlt
nieszczęsny podłokietnik w xlt
witam jak w temacie (złamał sie
)prosze o info jaki to jest koszt podobno jest drogi ale chciałem się dowiedzieć jak drogi z góry dziękuje
Re: nieszczęsny podłokietnik w xlt
Informacje o cenach udzielam emailowo - poszło.
proscan
proscan
witam dziękuje i oczywiście zamówię
adres wysyłam na emaila proszę jeszcze jezeli jest możliwość wysłać te śrubeczki do przykręcenia pozdrawiam
śrubeczki oraz pasek są w zestawie
proscan
proscan
paczuszka doszła super
dziękuję i pozdrawiam
dziękuję i pozdrawiamPodłokietnik xlt
Witaj Proscan ! Proszę o szczegóły na maila (podłokietnik xlt + koszty przesyłki)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Podłączę się pod temat, dzisiaj złamał się podłokietnik do XLT
. Mogę prosić o cenę (+ koszty przesyłki)?
Dzisiaj rozpoczynam urlop do sierpnia - proszę pytać w Vikingu.
proscan
proscan
Podłokietnik do Whitesa jest naprawdę drogi, więc dla kogoś kto woli zaoszczędzić, ma możliwości, chęć i czas proponuję sposób kolegi z forum PS:
http://www.poszukiwanieskarbow.com/Foru ... hp?t=62019
proscan
http://www.poszukiwanieskarbow.com/Foru ... hp?t=62019
proscan
Podłokietnik nie musi być taki półokrągły, uważam że bardzo wygodny jest w Garrecie, z płaskimi długimi ściankami. Chyba nawet łatwiej zrobić 
Potrzebuję podłokietnik do DFX'a. Sprawdziłem cenę u dealera (viking) ale cena moim zdaniem jest zbyt wysoka, jeśli ktoś chcę sie pozbyć swojego (np. wymienia go na limlock'a) lub ma taki na zbyciu to proszę o informację.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
myślę że to cię zainteresuje http://www.allegro.pl/item795754461_pod ... hites.html 
Dzięki, widziałem tą aukcję, niestety ja potrzebuję podłokietnik który był montowany orginalnie bo taki dorabiany już posiadam. Z drugiej strony zastanawiam się dlaczego kawałek stalowej blachy kosztuje aż tyle?
Witam . Odnośnie ceny podłokietnika , który wystawiłem na Allegro . Wykonany jest on z 2 mm. blachy aluminiowej , nie zaś stalowej . Koszt lakierowania proszkowego w mojej okolicy , to 10 pln. /szt. przy elementach tej wielkości . Reszta to mój " zarobek" , chociaż biorąc pod uwagę ilość godzin jakie musiałem spędzić przy tym podłokietniku , to i tak najlepiej chyba zarobił lakiernik
. Szczerze mówiąc dla mnie bardziej abstrakcyjna wydaje się cena podłokietników oryginalnych . Pozdr. 

Ta samoróbka wygląda bardzo dobrze i może być nawet lepsza (w sensie mocniejsza) od oryginału.
Cena w Szkocji to niestety 10 funtów i tu zaczyna się problem, bo trzeba to ściągnąć do Polski, zapłacić podatki i jeszcze na tym coś zarobić.
proscan
Cena w Szkocji to niestety 10 funtów i tu zaczyna się problem, bo trzeba to ściągnąć do Polski, zapłacić podatki i jeszcze na tym coś zarobić.
proscan